DBP'liler çocuklarını soran anneye demlikle çay döktü

Diyarbakır'da iki oğlunun da DBP tarafından alıkoyulduğunu öne süren anneye partililer kaynar çay dolu demliği döktü.

DBP'liler çocuklarını soran anneye demlikle çay döktü

Diyarbakır'da bir oğlunun HDP'nin yerel seçimler kanadı DBP üyelerince kandırılıp dağa götürüldüğünü, diğer oğlunun ise partinin düzenlediği yasa dışı eylemlere katıldığı için cezaevinde olduğu iddia eden anne Remziye Akkoyun, çocuklarının nerede olduğunu öğrenmek parti binasına gitti.

 

KAYNAR ÇAY DÖKTÜ

Burada Akkoyun ile partililer arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında parti binasındaki bir kişi, Akkoyun'un üzerine demlikle kaynar çay döktü. Bunun üzerine yanındaki bıçağı çıkaran Akkoyun, arbede sırasında baygınlık geçirdi.

"SİZ DEVLETE KURBAN OLUN"

Parti binasına gelen polis, baygın halde bulunan anneyi hastaneye götürdü. Daha sonra emniyete götürülen Akkoyun'un, 2 yıldır kayıp olan oğlunun DBP'lilerce kandırılarak örgüte katıldığını düşündüğünü, bu nedenle geçen yıl 5 kez, bu yıl da 7 kez DBP'ye gittiğini belirterek, "Partide biri, 'Senin oğlunu devlet aldı, devlet versin, defol git buradan' diyerek beni kovdu. Ben de 'Siz devlete kurban olun, devletin suçu yok. Siz kandırdığınız oğullarımı' dedim. Bunun üzerine bir parti üyesi, 'Benim kardeşim ve oğlum da cezaevinde ne olmuş yani?' dedi." şeklinde ifade verdiği belirtildi.

Tarih:
Diğer Haberler