Gazimizin Darp Edildiği Kafe Kapatıldı!

Vatani görevini yaparken gazi olan ve yüzde 92 engelli olan Ömür Karaman’ın darbedildiği kafenin sözleşmesi askıya alındı.

Gazimizin Darp Edildiği Kafe Kapatıldı!

Vatani görevini yaparken gazi olan ve yüzde 92 engelli olan Ömür Karaman’ın darbedildiği kafenin sözleşmesi, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı turizm şirketi BURFAŞ tarafından askıya alınarak kapatıldı. Ayrıca Kıyı Kanunu'na muhalefet ettiği de tespit edilen kafenin plajdaki şezlong ve şemsiyeleri çevik kuvvet ekipleri eşliğinde zabıta ekiplerince toplandı.

2000 yılında, vatani görevini yaptığı sırada, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanarak gazi olan ve yüzde 92 engelli raporu bulunan Ömür Karaman, Kurban Bayramı tatili için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde özel şirket tarafından işletilen kafeye oturdu. Karaman, kafede otururken, iddiaya göre, ayaklarını sandalyeye uzattığı gerekçesiyle kendisine tepki gösteren kişilerce darbedildi. Karaman, gazi olduğunu belirtmesine rağmen, yaklaşık 20 kişi tarafından dövüldüğünü söyledi.

Gazi Erten Acır, Facebook'tan yaptığı paylaşımla Türk milletini Gazi Kahraman'a desteğe çağırdı:

"Tamamı Gazilerden (kaderdaşlarımdan) oluşan grup, saldırıya uğrayan Gazi Ömür Karaman'a desteğe ve yüce Türk milletini 'Gazime Dokunma' pankartı ile duyarlılığa çağıracaklar.

Yüce Türk milleti, Gazi arkadaşlarım, Bursa Gürsu da desteklerinizi beklemektedirler
#GazimeDokunma"

Vatanı uğruna hayatı pahasına mücadele eden tüm Mehmetçik gazilerimizin yanındayız. Gazilerimize, vatanımıza ve bayrağımıza uzanan elleri kırmak için TGB var!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler