Nevşehirin Hayır'lı Evlatları Bir Araya Geldi

Milli Anayasa Hareketi Nevşehir Şubesi ve TGB Nevşehir, ''Türkiye'ye Kurulan Tuzak Başkanlık Sistemi Paneli'' düzenledi.

Nevşehirin Hayır'lı Evlatları Bir Araya Geldi

Milli Anayasa Hareketi Nevşehir Şubesi ve TGB Nevşehir tarafından düzenlenen ''Türkiye'ye Kurulan Tuzak Başkanlık Sistemi Paneli'', vatanın 'hayırlı' evlatlarını bir araya getirdi. 

Panellerin konuşmacılar arasında Hasan Korkmazcan (MAH Başkanı, e. TBMM Başkanvekili), Abdüllatif Şener (E. Başbakan Yardımcısı, E. Maliye Bakanı), Namık Kemal Zeybek (E. Kültür Bakanı), Hakkı Süha Okay (CHP E. Mİlletvekili, Parti Meclis Üyesi) yer aldılar.

Panelde bulunan konuşmacılar, Referandum sürecinde vatandaşların kesinlikle oy kullanmaları ve sandıklarına sahip çıkmaları gerektiğini belirttiler. Konuşmacılar, başkanlık sisteminin gelmesinin bir siyasi partinin meselesi olmadığı, vatan meselesi olduğu ve Mustafa Kemal'in izinde bu sisteme geçit vermeyeceklerini vurguladılar. Panel de TGB'li gençlere yoğun ilgi gösteren Namık Kemal Zeybek'e TGB Nevşehir üyesi gençler Şu Çılgın Gençler kitabını hediye etti. Etkinlik yaklaşık dört saatlik bir süreden sonra katılımcıların yoğun alkışlarıyla sona erdi.

Tarih:
Diğer Haberler