Türkiye ABD baskılarına boyun eğmedi: S-400'ler Türkiye'de

S-400'lerin 15 Temmuz'da ABD destekli FETÖ'cülerin karargâh olarak kullandığı Mürted'e indirilmesi Türkiye'nin ABD'ye tokat gibi cevabı oldu!

Türkiye ABD baskılarına boyun eğmedi: S-400'ler Türkiye'de

Aylardır beklenen S-400'ler bugün geldi. Türk milleti ve devletine kutlu olsun!

Milli Savunma Bakanlığı, Rusya'dan gelen S-400'lerin Mürted Hava Üssü'ne indiği görüntüleri paylaştı. S-400'lerin 15 Temmuz'da ABD destekli FETÖ'cülerin karargâh olarak kullandığı Mürted'e indirilmesi Türkiye'nin ABD'ye tokat gibi cevabı oldu!

S-400'lerin gelişi Türk devletinin ABD baskılarına boyun eğmediğini somutlamıştır. Kararlı duruş, Türkiye'ye mevzi kazandırdı. Bu kararlılığı artırmak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte Türkiye'nin görevidir.

Doğu Akdeniz ve Suriye'nin kuzeyinde emperyalizm ve piyonlarıyla boğuşan Türkiye'nin önü açılmıştır. İran, Irak ve Rusya gibi bölge ülkeleriyle kurulan dayanışma artacak, Suriye ile kaçınılmaz olan işbirliğinin zemini yaratılacaktır.

Türkiye düşmanlığında birleşenlerin sözlerini de unutmadık. Başta FETÖ ve HDP/PKK olmak üzere "Türkiye S-400 alamaz, ertelenecek" diyenlerin kara propagandaları işe yaramadı, şimdi yalanları ile baş başalar.

Türkiye, bugünden itibaren daha çetin bir savaşa girmiştir. Şimdi, ABD yaptırımlarına karşı iç cephede daha çok kenetlenme ve bölgesel ittifakı güçlendirme zamanıdır!

Türk gençliği olarak tarihimizden aldığımız ilhamla kararlıyız!

Türkiye Gençlik Birliği olarak, görevlerimizin bilincinde ve başındayız!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler