Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev: PKK kamplarını yıkıma uğratacağız

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ''Bölgeyi işgalcilerden arındırdıktan sonra kamplarını da yıkıma uğratacağız, mahvedeceğiz." dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev: PKK kamplarını yıkıma uğratacağız

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, verdiği röportajda ''Ermenistan, sivillere saldırarak bizi onlara karşı cevap vermeye tahrik ediyor. Bizim hedefimiz siviller değil, askeri hedeflerdir. Bizim nokta atışlarımız onların silahlı birliklerine yapılmıştır.'' dedi. Aliyev, Türkiye'nin de verdiği desteği hatırlatarak, "Türkiye bu meselede her zaman olduğu gibi bizi açık ve net bir şekilde destekledi. Sevgili Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları kardeşliğimizin göstergesiydi."

 

Aliyev Karabağ'da yaşayan Ermenilere de seslendi ve "Azerbaycan‘ın kentlerinde ve Bakü’de binlerle Ermeni yaşıyor. Ve onlar bizim vatandaşımızdır. Bizim ülkemizde bir çok milletler yaşıyor ve bu bizim gücümüze güç katıyor." dedi

 

Aliyev Ermenistan'da PKK kamplarından bahsederken " PKK'nın kampları var orada. Aynı şekilde Dağlık Karabağ'da PKK'lıların kampları var. Artık biz aynı bölgeyi işgalcilerden arındırdıktan sonra kamplarını da yıkıma uğratacağız, mahvedeceğiz." dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler