Genel Başkanımız Cem Dikmen'den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı: Bandırma Vapuru’na binmenin kararlılığını taşıyoruz.

Genel Başkanımız Cem Dikmen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cem Dikmen, yayınladığı mesajda “Ordumuzla milletimizle FETÖ’sünden PKK’sına bütün Amerikancı terör örgütlerini kararlılıkla eziyoruz. Amerika’nın bölgemizde ve ülkemizde işgal planlarını gerçekleştirmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Emperyalizme karşı mücadele eden mazlum milletlerle dayanışma içerisindeyiz. Ülkemizin ve bölgemizin bağımsızlığı, refahı, barış içerisinde yaşaması için Türk gençliği olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ATATÜRK DEVRİMLERİNİ KARARLILIKLA YAŞATACAĞIZ

Gençliğin "Bandırma Vapuru’na binmenin kararlılığını" taşıdığını söyleyen Dikmen, 19 Mayıs mesajının devamında “Umutsuzluğu ve karamsarlığı geride bırakıyoruz.  Cumhuriyetimizi ve Atatürk devrimlerini bu kararlılıkla yaşatacağız. Milletimizin birliğini, bütünlüğünü koruyacağız. Aydınlık, bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye’yi umutla, heyecanla, mücadele ateşiyle kuracağız” ifadelerini kullandı.

 

Genel Başkanımız Cem Dikmen'in mesajı:

99 yıl oldu güzel yurdumuzun bağımsızlığı, milletimizin istikbal ve istiklali için o ilk ateşi yakalı. Büyük önderimiz Mustafa Kemal, Samsun’a geçerek o ilk kıvılcımı çaktığından beri bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. O gün cümle emperyalistlerin planlarını bozguna uğratıp yurdumuzu nasıl çiğnetmediysek bugün de Türk milleti ve Türk gençliği olarak emperyalizme karşı mücadelenin ön cephesindeyiz.

Ordumuzla milletimizle FETÖ’sünden PKK’sına bütün Amerikancı terör örgütlerini kararlılıkla eziyoruz. Amerika’nın bölgemizde ve ülkemizde işgal planlarını gerçekleştirmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Emperyalizme karşı mücadele eden mazlum milletlerle dayanışma içerisindeyiz. Ülkemizin ve bölgemizin bağımsızlığı, refahı, barış içerisinde yaşaması için Türk gençliği olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığımız bugün, Atatürk gibi kararlıyız, coşkuluyuz, umutluyuz. Bandırma Vapuru’na binmenin kararlılığını taşıyoruz. Umutsuzluğu ve karamsarlığı geride bırakıyoruz.  Cumhuriyetimizi ve Atatürk devrimlerini bu kararlılıkla yaşatacağız. Milletimizin birliğini, bütünlüğünü koruyacağız. Aydınlık, bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye’yi umutla, heyecanla, mücadele ateşiyle kuracağız. Atatürk gençliği görev başında!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler