TGB olarak seçimlerde sandık güvenliğini sağlamak için yola çıkıyoruz. Milyonlarca oyu koruma hedefiyle bütün vatandaşlarımızı göreve çağırıyoruz.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Türkiye Gençlik Birliği olarak seçimlerde sandık güvenliğini sağlamak için yola çıkıyoruz. Seçimler ülkemizin ve bizlerin geleceği için tarihi bir önemdedir. Bu nedenle kullanacağımız oyların güvenliğini sağlamak en büyük görevimizdir. Her seçim döneminde sandıklarda yaşanan çeşitli olaylar milletimizin seçimlere olan güvenini sarsmıştır. Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşebilmesi için herkesi göreve çağırıyoruz.

Başlattığımız Oyları Kurtarma Timi (OKUT) çalışması ile binlerce gönüllü ile yola çıkıyoruz. Milletimizin anayasal hakkını en temiz ve güvenilir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışacağız. Sandık başlarında şüpheye, şaibeye ve kuşkuya yer vermeyeceğiz.

24 Haziran seçimlerde 180 bin sandıkta 59 milyon vatandaşımız oy kullanacak. Her sandığa bir görevli ya da gözlemci hedefiyle sandık başlarında olacağız, oylarımızı koruyacağız.

Seçim öncesi gönüllü olan vatandaşlarımızla eğitimler gerçekleştireceğiz ve seçim günü gönüllülerimizin gerekli teknolojik imkanlara sahip olmasını sağlayacağız.

Seçim günü sayım sonuçlarını anlık olarak kuracağımız çağrı merkezinde toplayacak ve elde edilen sonuçları karşılaştıracağız.  İtiraz yapılan sandıklardan elde ettiğimiz sonuçları, itiraz başvurularında değerlendirilmek üzere paylaşıma sunacağız.

Her vatandaşımız bir oy kullanır ama binlerce oyu kurtarabilir. Binlerce gönüllü vatandaşımız ile sandık başlarında sorumsuz, lakayt görüntülere izin vermeyeceğiz.

Sandıklar geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkıyoruz.

Milyonlarca oyu koruma hedefiyle bütün vatandaşlarımızı göreve çağırıyoruz.

OKUT kampanyasına katılmak için çağrı merkezimizi arayarak ya da gönüllü formumuzu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Oy mücadelesi, özgürlük mücadelesidir!

Koruyamadığın oy senin değildir, oyuna sahip çık!

OKUT'a katılmak için çağrı merkezimizi arayabilir veya aşağıdaki linkteki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Çağrı merkezimiz: 0505 818 24 47

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler