TGB Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer'den Ramazan Bayramı mesajı: "Türkiye’yi her gün bayram yerine çevireceğiz, söz veriyoruz!"

TGB Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Mesajda, "Büyük çözümlerin şafağında, Türk gençliği olarak umudu ve kararlılığı büyütüyoruz" ifadelerini vurgulayan Gençer, "Türkiye’yi her gün bayram yerine çevireceğiz, söz veriyoruz!" diyerek açıklamasını tamamladı.

 

Yıldırım Gençer'in Ramazan Bayramı mesajı:

Bayramlar, zor zamanların üstesinden geldiğimiz, el ele, omuz omuza, yürek yüreğe verdiğimiz zamanlardır.

Huzur ve güven içerisinde bayram geçirmemizi sağlayan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Bayramda, memleketlerinden ailelerinden kilometrelerce uzakta ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canla başla mücadele eden askerimize ve polisimize sımsıkı sarılıyoruz. Türk milletinin kalbi onlarla birlikte atmaktadır.

Ülkemizi mutlu yarınlara taşıyacak esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin, öğrencimizin, öğretmenimizin ve daha nice emekçimizin Ramazan Bayramını yürekten kutluyoruz.

Türk gençliği olarak 24 Haziran seçimlerine umutla giriyoruz. Seçimler üreten Türkiye’yi kurmak için, terör örgütleriyle kararlı ve amasız mücadele için, komşularımızla birlik olmak için, milli ve laik bir eğitim sisteminin sağlanması için önümüze büyük fırsatlar koymaktadır.

Seçimlerde sandık güvenliği oldukça hassas bir önem taşımaktadır. Her seçim döneminde sandık başlarında ve oy sayımlarında yaşanan olumsuz görüntülere izin vermemek için herkesi göreve çağırıyoruz. Oyları Kurtarma Timi(OKUT) kampanyamıza katılarak gönüllü gözlemci olabilir ve oylarımıza sahip çıkabilirsiniz.

Büyük çözümlerin şafağında, Türk gençliği olarak umudu ve kararlılığı büyütüyoruz.

Türkiye’yi her gün bayram yerine çevireceğiz, söz veriyoruz!

Yıldırım Gençer
TGB Genel Başkan Vekili
TLB Genel Başkanı

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler