Vatansever gençlik, ülkemizi ve milletimizi etnik veya mezhepsel açıdan bölmeye çalışan gerici ve bölücü unsurların karşısında dimdik ayaktadır.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Türkiye Liseliler Birliği (TLB) kurulduğu ilk günden bu yana çalışmalarını Türk milletinden yana ve Türk milletinin toplumsal değerlerine uygun şekilde sürdürmektedir. Emperyalizme ve onun (FETÖ, PKK vb.) enstrümanlarına karşı hem üniversitelerde, hem liselerde hem de hayatın her alanında can siperhane mücadele etmektedir. Vatansever gençlik, ülkemizi ve milletimizi etnik veya mezhepsel açıdan bölmeye çalışan gerici ve bölücü unsurların karşısında dimdik ayaktadır. Milletimizin birliğine harç koymaya devam etmektedir. 

Görevini Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden alan gençler Akit ve benzeri gericilerin dolduruşuna gelmez, tehditlerinden korkmaz. Bu hakaret vatanın bölünmez bütünlüğünü kadın erkek ayırt etmeden canla başla koruyan Türk Milletine yapılmıştır. Bundan rahatsız olan nefsini terbiye etsin, terbiyesizlik etmesin.

Kamplarımız birlikte yaşama kültürünün, karşılıklı saygının, arkadaşlığın okuludur. Akit zihniyetindeki Cumhuriyet düşmanlarının, Cumhuriyet değerlerine ve kazanımlarına karşı saldırısı tüm milletimizin malumudur.  Bu zihniyete karşı,

Türk gençliğini kamplarımıza katılarak cevap vermeye,

Vatansever büyüklerimizi gençlere destek olmaya,

Türk basınını bu karalama kampanyasına sessiz kalmamaya davet ediyoruz.

Türkiye Gençlik Birliği kampı 11-17 Ağustos tarihleri arasında İzmir-Dikili’de,

Türkiye Liseliler Birliği kampı 27 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Antalya-Manavgat’ta olacaktır.

İletişim: 0553 419 0053 – 0545 552 2006

Tarih:
Diğer Haberler