Türkiye Gençlik Birliği olarak Türkiye'nin 45 merkezinde düzenlediğimiz 100. yıl söyleşileri 2. hafta programıyla devam ediyor.

Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB), düzenlediği 100. Yıl Söyleşileri ikinci haftasıyla, 19 Mayıs'ın 100. yılı heyecanını büyütmeye devam ediyor. TGB Genel Merkez Yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen söyleşilerde yüzlerce genç, Türkiye’nin meselelerini tartışıp 100. yılın getirdiği görevleri konuşuyor.

"ATATÜRKÇÜLÜK LAFTA DEĞİL EYLEMDE"

100.yıl söyleşilerinin hazırlığının İzmir’de heyecanla başladığını belirten İzmir İl Başkanımız Ozan Özaslan, “Arkadaşlarımız memleketlerinden döner dönmez özgüvenle söyleşinin örgütlenmesine giriştiler. Bu söyleşiler ülkemizdeki büyük bir ihtiyacı, Atatürkçü olmanın lafla değil emperyalizme karşı eylemle olacağını anlatacağımız büyük bir fırsatı içeriyor. Atatürk'ün programının yürürlükte olduğunu ve ne pahasına olursa olsun uygulanacağını dosta düşmana anlatıyor.” sözlerini kaydetti. 

Gaziantep İl Başkanımız Yaşarcan Örgün, “Ülkemizin yeni bir evreye girdiği bu süreçte Türk gençliğine Atatürk devrim ve ilkelerini doğru bir şekilde anlatmayı, onların ufkunu açmayı ve Üniversiteleri birer vatanseverlik yuvaları haline getirmeyi kendimize ödev koymuş bulunuyoruz. Hazırlıklarımızı da bu çerçevede büyük bir titizlik ve özveri ile ele alıyoruz. Türk gençliğinin TGB'ye, TGB'nin de Türk gençliğine ihtiyacı vardır.” ifadelerini kullandı.

Bilecik İl Başkanımız Metehan Demir, "Kurtuluş Savaşımız ilk ateşinin yakıldığı 19 Mayıs'ın 100.yılında Atatürkçü Vatansever Türk Gençliği olarak aynı mücadele kararlılığıyla vatanımıza sahip çıkıyoruz. 100.yıl söyleşilerimizle dosta düşmana Ata'mızın biz Türk Gençliğine verdiği vafizelerin bilincinde olduğumuzu bir kez daha yorulmadan, bıkmadan vurgulamaya devam ediyoruz. 100 yıl önce olduğu gibi emperyalizme ve gerici, bölücü işbirlikçilerine karşı Mehmetçiğimizin, polisimizin en fazla bir adım arkadasındayız. TGB Bilecik İl Örgütü olarak Genel Başkanımız Yıldırım Gençer ve TLB Genel Sekreteri Furkan Kaplan'ın katılım sağlayacağı 19 Mayısın 100.yılı Söyleşimizde Bilecik'in Üniversite Gençliğine ve Halkına mücadelemizi, görevlerimizi yakından anlatacağız." sözlerini dile getirdi.

İşte ikinci hafta programının illere göre iletişim bilgileri:

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler