Genel Başkanımız Yıldırım Gençer dün gece Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan İstanbul seçimlerinin yenilenmesine dair bir açıklama yaptı.

Genel Başkanımız Yıldırım Gençer, dün gece Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan İstanbul seçimlerinin yenilenmesine kararına yönelik bir açıklama yaptı. Gençer, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada seçimlerin yenilenmesinin sorunları çözmediği gibi daha da derinleştirdiğini belirtti.

İşte Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in açıklaması:

"EMPERYALİZME KARŞI TÜRKİYE'Yİ KENETLEMEK VE BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ"

  1. İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesi, ülkemizin sorunlarını çözmediği gibi sorunları daha da derinleştirmiştir.
  2. Türkiye’nin önündeki sorunlar artarak devam etmektedir. Ekonomik krizin ateşi her geçen gün daha da hissedilmekte, terör örgütleri Doğu Akdeniz’de ve Güney sınırımızda namlularını Türk Milletine çevirmektedir.
  3. Alınan karar bu sorunlara merhem olmak şöyle dursun, milletimizin birliğini zedelemektedir.
  4. Karar neticesinde Türkiye’nin tekrar "açılım" sürecine dönmesine bel bağlayanlar avuçlarını yalayacaktır. Türk milleti ve ordusu ayakta olduğu sürece, kimse açılım yapamaz. Amerikan denetimindeki PKK ve FETÖ ile mücadele artarak sürecektir.
  5. Görevimiz ve sorumluluğumuz büyük. Türk Milletini emperyalizme karşı kenetlemek ve birliğimizi sağlamak zorundayız. 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Beşiktaş’ta 100 bin Atatürkçü, vatansever gencin katılımıyla gerçekleştireceğimiz büyük eylemle bu birliği güçlendireceğiz.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler