Türkiye’yi dünya çapında temsil eden üniversitelerimizden birinde PKK’yı koruyan öğretim üyelerinin olması kabul edilemez!

ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ DE RAHATSIZ

PKK DESTEKÇİLERİNİ OKULA ÖĞRETİM ÜYELERİ SOKUYOR

Değerli sıra arkadaşlarımız,

PKK-HDP yandaşı çeteler haftalardır sürdürdükleri tehdit ve saldırılara geçtiğimiz gün bir yenisini daha eklemişlerdir. ÇATI’da tek başına oturan bir arkadaşımıza önce sözlü sonra fiziksel olarak saldıran bu çeteler daha sonra birçoğunu dışarıdan getirdikleri öğrenci kılıklı terör yandaşlarıyla toplanıp arkadaşımızı okuldan zorla çıkarmaya çalışmış ve defalarca ölümle tehdit etmişlerdir. Dün Ozancan Akkuş’un, Berkay Baş’ın ve Mehmet İlker Karaman’ın katillerini yetiştiren bu çeteler şimdi de haftalardır vatansever öğrencilerin eğitim-öğretim hakkını zorla engellemeye çalışmaktadır.

Türkiye’nin bütün üniversitelerinde olduğu gibi okulumuz Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde de vatanseverlik her geçen gün yükselmektedir. PKK ve yandaşı çetelerin üniversitelerimizde cirit attığı alanlar bir bir azalmaktadır. Güvenlik güçlerinin vatan toprağının her karışındaki kararlı mücadelesi terörün kökünü kazımıştır. PKK-HDP yandaşlarının rahatsızlığı, asker-polis-devlet düşmanlığı ve saldırganlığı bundandır.

Dün, bir gün önce arkadaşımıza yapılan saldırıya karşı ODTÜ’nün vatansever öğrencileri olarak yemekhanede açıklamamızı yaptık. Açıklamamız sırasında bize alkışlarla ve sözleriyle destek veren, sloganlarımıza eşlik eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ODTÜ öğrencisi dün bir kez daha göstermiştir ki ODTÜ vatanseverliğin ve Atatürkçülüğün kalesidir.

ODTÜ Rektörlüğü bugün yaptığı açıklamayla bu PKK kuyrukçusu grupların gerçek yüzünü göstermiştir. Rektörlüğün açıklamasına göre okul öğrencisi olmayan PKK kuyrukçuları okula bazı öğretim elemanlarının yardımıyla giriyor. ODTÜpass sistemiyle okul öğrencisi olmayan terör yandaşları bazı öğretim üyelerinin kapı girişine isimlerini vermeleriyle okula girebiliyor.

Türkiye’yi dünya çapında temsil eden üniversitelerimizden birinde PKK’yı koruyan öğretim üyelerinin olması kabul edilemez! ODTÜ Rektörlüğü’ne soruyoruz: Bu öğretim üyeleri kimlerdir? Bunlar hakkında soruşturma açılacak mıdır?

Dün şerefli Türk polisine karşı slogan atan ve polisimize saldıran, okula dışarıdan öğrenci kılıklı teröristleri sokan bu çetelerin ODTÜ öğrencilerini temsil etmesi mümkün değildir. Sıra arkadaşlarımızın içi rahat olsun. TGB var oldukça üniversitelerde devlete, polise ve Mehmetçiğe düşmanlığa izin vermeyecektir.

Tüm sıra arkadaşlarımızı bu eşkıyalara karşı mücadele etmeye, vatansever ve Atatürkçü gençliğin gücüne güç katmaya, Türkiye Gençlik Birliği’ne katılmaya davet ediyoruz!

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Türkiye’nin Atatürkçü, Vatansever Gençliği!

TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ (TGB) ODTÜ BİRİMİ

ODTÜ Rektörlüğünden bütün öğretim üyeleri ve öğrencilere gönderdiği e-posta.
ODTÜ Rektörlüğünden bütün öğretim üyeleri ve öğrencilere gönderdiği e-posta.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler