Ankara'da TGB üyelerine bir grup PKK yandaşı saldırdı. Saldırı ya gereken cevap verildi. Polis terör yandaşı saldırganları gözaltına aldı.

Ankara'da TGB ve Öncü Gençlik üyelerine bir grup PKK yandaşı saldırdı. Geçtiğimiz günlerde "ODTÜ'de PKK istemiyoruz" diyerek ODTÜ içerisinde bir açıklama yapan TGB üyelerine PKK yandaşları Selanik Caddesi üzerinde saldırı girişiminde bulundu.

TGB'liler terör yandaşlarının saldırı girişimine gereken cevabı verdi. Polis terör yandaşı saldırganları gözaltına aldı.

SALDIRAN PKK'LILARIN ÜZERLERİNDEN BIÇAK ÇIKTI!

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın ve Konur Sokak’ın giriş ve çıkışlarında pusu kuran PKK destekçileri, TGB ve Öncü Gençlik üyelerinin saldırıya verdikleri yanıtla olay yerinden kaçarak uzaklaşmışlardı. Yakalanan bazı saldırganlar ise emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı. Dün akşamı nezarethanede geçiren 10 saldırganın üzerinden çeşitli boyutlarda kesici ve delici alet çıktı. Emniyet güçlerinin açtığı soruşturmanın “kasten adam yaralamaya teşebbüs” suçundan yürütülmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin Türkiye Gençlik Birliği Ankara İl Başkanı Anıl Eren Yıldız şunları belirtti:

“Bir grup PKK yandaşı Dün akşam saatlerinde, Ankara'da PKK yandaşı grupların, Vatan Partisi Öncü Gençlik ve akşam saatlerinde üyelerimize saldırıda bulunmuştur. Saldırı püskürtülmüş, gerekli cevap verilmiş, saldırganlar emniyet güçlerine teslim edilmiştir. Ellerindeki bıçakların Türk gençliğini yıldıracağını sananlar yanıyor. Her yerde PKK destekçilerinin üzerine gitmeye devam edeceğiz.”

"ANT OLSUN TERÖRE GEÇİT VERMEYECEĞİZ!"

Konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer, "Alçakça saldırdılar, cevabını verdik. Yürekleri de siyasetleri gibi cılız ve korkak. Ant olsun teröre geçit vermeyeceğiz!" dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler