SEVR UŞAĞI HDP KAPATILSIN

SEVR UŞAĞI HDP KAPATILSIN

İçinde HDP Gençlik Meclisi’nin de bulunduğu bazı dünya gençlik örgütleri, Türkiye’ye Sevr Antlaşmasını dayanak göstererek sözde Ermeni Soykırımını tanımaya ve tazminat ödeme çağrısında bulundu.

10 Ağustos 1920 yılında imzalanan Sevr Antlaşması, Türk Milletinin bağımsızlığını gasp eden, yurdumuzu emperyalist ülkelere pay eden antlaşmadır. Büyük Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanca savaşarak bu antlaşmayı yırtmış, emperyalistleri ve onun piyonlarını bozguna uğratmıştır.

Sevr dayatmasını kabul etmeyen Türkiye, bütün dünyada eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atmıştır.

100 yıl önceki arzusundan vazgeçmeyen emperyalizm bugün de ülkemizi bölmeye çalışmaktadır. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi bugün de bunu kendi piyonları eliyle yürütmektedir.

Ayrıca Perinçek-İsviçre Davası’nda, emperyalist bir yalan olan sözde soykırım iddiaları, tarihe gömülmüştür.

İkinci İstiklal savaşımızı kahramanca yürüten Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti, ABD’yi ve onun piyonu PKK-HDP’yi hendeklere gömmektedir. Doğu Akdeniz’de ülkemize yönelik kurulan emperyalist bloğa karşı Mavi Vatan’da çarpışmaktadır.

Sevr Antlaşmasını kabul eden ve Türkiye’yi bölmek isteyen HDP, emperyalizmin uşaklığını yürütmektedir. Türkiye dün nasıl Sevr’i yırtıp attıysa, bugün de yeni Sevrcileri dize getirecektir.

HDP Gençlik Meclisi’nin imzaladığı bu metni, hiçbir Türk genci kabul etmez. Türk Gençliği Tarihte de bu mandacılarla en önde mücadele etmiştir.

Türk Milletine ve başarılarla dolu tarihine düşman olan HDP kapatılmalıdır.
HDP’nin kapatılması, terörle mücadelenin gereğidir.

Sevr uşağı HDP kapatılsın!

Tarih:
Diğer Haberler