19 Mayıs'ın 100. Yılına Hazırız!

Yarın, Beşiktaş İskele Meydanında Türkiye’nin dört bir yanından 100 bin gençle buluşup Türkiye için kenetleneceğiz. Tüm halkımız davetlidir.

19 Mayıs'ın 100. Yılına Hazırız!

19 Mayıs’ın 100.yılında Türkiye’nin 81 ilinden gelen binlerce genç saat 15.00’te Beşiktaş İskele Meydanında buluşuyor. Gençliğe Hitabe’den aldığımız görevle, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için ‘‘Türkiye İçin Kenetlen’’ sloganıyla yürüyeceğiz.
Saat 15.00’te İskele Meydanında başlayacak yürüyüşümüz, tarihi Dolmabahçe güzergahından ilerleyerek Maçka Küçükçiftlik Park’ta, 100 Yılın Şöleniyle devam edecek.
Birbirinden değerli sanatçıların katılacağı şölenle, gençliğin umut dolu sesi her yerde yankılanacak. Şölende Ogün Sanlısoy, Ayna, Kurtalan Ekspres, SesVerSus, Mir Sanat Topluluğu ve Mehmet Eti sahne alacak.

7'DEN 70'E HERKES SEFERBER OLDU
Genel Sekreterimiz Okan Özkan: "7'den 70’e bütün yurttan binlerce katılımcının olacağı 19 Mayıs eylemine ilgi ve destek çok büyük. 19 Mayıs’ın anlamı, en umutsuz durumda dahi zorlukların ve güçlüklerin üzerine yürüme cesaretidir. Ülkemiz önündeki sorunları el ele aşma iradesine ve birikimine sahip. 19 Mayıs günü Beşiktaş İskele Meydanında buluşacak binlerce vatandaşımız, 100. Yılın umudunu ve coşkusunu yüreğinde hissedecek. Herkesi bu büyük yürüyüşümüze davet ediyoruz’’dedi.

PEDALLARINI TGB İÇİN ÇEVİRECEK
Profesyonel bisikletçi Mustafa Metin Ağgün, TGB için Ankara’dan İstanbul’a pedal çevireceğini ifade ederek “19 Mayıs’ın 100. Yılında Türkiye Gençlik Birliği ile yürüyecek binlerce gençte biri de benim. Bugün bisikletimle Ankara’dan yola çıkarak 19 Mayıs günü saat 15.00’te Beşiktaş İskele Meydanı’nda olacağım” dedi ve yola çıktı.

Bisikletiyle Ankara'dan Yola Çıkan Profesyonel bisikletçi Mustafa Metin Ağgün
Bisikletiyle Ankara'dan Yola Çıkan Profesyonel bisikletçi Mustafa Metin Ağgün

Bir ay boyunca büyük buluşmanın gerçekleşmesi için gece gündüz durmadan yaptığımız hazırlıklar yarın meyvesini veriyor. Yarın, Beşiktaş İskele Meydanı’nda Türkiye’nin dört bir yanından 100 bin gençle buluşacağız. Tüm halkımız davetlidir. 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler