81 İlden Vatandaşlarımızın Ortak Talebini Meclise Taşıdık

Türkiye Gençlik Birliği olarak 81 ilden vatandaşlarımızın "İncirlik Üssü Kapatılsın" talebini Türkiye Büyük Milleti Meclisi'ne taşıdık.

81 İlden Vatandaşlarımızın Ortak Talebini Meclise Taşıdık

Ülkemiz yurt içi ve dışında teröre karşı büyük bir mücadele vermektedir. Bu mücadele devam ederken, terör gruplarının en büyük destekçisi ABD ise, sınırımızda teröristlerle birlikte tanklarının namlularını Türkiye'ye çevirmiştir.

Bu koşullarda milletimizin birliğini ve vatanımızın bütünlüğünü tehdit eden, teröristlere her türlü yardımın sağlandığı ve 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin merkezi olan İncirlik Üssü, ABD'nin kullanımına kapatılmalıdır.

Başlattığımız imza kampanyasına AKP’li, CHP’li, MHP’li, Vatan Partili, Saadet Partili ya da partisiz on binlerce yurttaşımız katılmıştır. Türk milletinin ortak talebi ve iradesi haline gelen İncirlik’i meclisin gündemine taşıyarak 81 ili temsilen, 81 adet imza formunu dilekçemize ekleyerek meclise sunduk. Umuyoruz ki, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin lehine karar alır ve İncirlik’i ABD’nin kullanımına kapatır.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler