ABD ve İsrail'in korktuğu örgütler Türkiye'de buluşuyor!

17-23 Mart 2018 tarihlerinde 25 ülkeden 70’i aşkın genci Türkiye’de ağırlayacak olan TGB, 18 Martta'ki büyük açılış şölenine hazırlanıyor.

ABD ve İsrail'in korktuğu örgütler Türkiye'de buluşuyor!

17-23 Mart 2018 tarihlerinde 25 ülkeden 70’i aşkın genci Türkiye’de ağırlayacak olan TGB, 18 Martta'ki büyük açılış şölenine hazırlanıyor.

Uygarlıkların beşiği İstanbul’da başlayıp Cumhuriyetin başkenti Ankara’da devam edecek programın ilk günü büyük bir açılış şöleni ile 18 Mart 'ta yapılacak.

5 gün sürecek etkinlik için Türkiye'ye Filistin’den Arjantin’e, Almanya’dan Hindistan’a, Nepal’den Rusya’ya, Komor adasından Şili’ye geniş bir coğrafyadan onlarca genç gelecek.

DÜNYA GENÇLİĞİNİ BULUŞTURACAK ŞÖLEN 18 MART'TA

İstanbul’da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde yapılacak şölen Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Venezüela Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'in açılış konuşmaları ile saat 12.00’de başlayacak. 25 ülkeden gelen gençlerin Türk milletini selamlama konuşmalarıyla devam edecek şölende sanattan tarihe, siyasetten edebiyata pek çok konu tartışılacak.

Konuşmaların yanı sıra gösterileri de içeren şölen, Mir Sanat Topluluğu’'ndan, çocuk dans gurubunun şovuna, Brassolist konserinden çeşitli video gösterimlerine uzanan zengin bir program ile tamamlanacak.

YENİ DÜNYAYI GENÇLİK İNŞA EDECEK

Dünya gençliğinin emperyalizme ve teröre karşı tek yumruk olacağı buluşmanın tüm mazlum milletlere umut olacağını söyleyen Genel Başkanımız Cem Dikmen, “Türk gençliği yine devlet görevi görüyor. Ülkemizin emperyalizme ve kuklası terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleyi birinci ağızdan uluslararası kamuoyuna anlatacağız. Türkiye’nin dış güçlerce bozulmaya çalışılan imajını onaracağız. Kendimizi vatan savaşının cephe gerisindeki maddi gücü olarak görüyoruz. TGB, Gençlik Kara Kuvvetidir. Vatanımızın haklı mücadelesini sorumlulukla dünya gençliğine anlatacağız. Atatürk Türkiye’sinin çağdaş birikimini özveriyle yansıtacağız. Vazife başındayız“ diyerek genç, yaşlı herkesi 18 Mart’taki büyük açılışa davet etti.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler