Adana’da Büyük Aile Platformu kuruldu

50’yi aşkın sivil toplum kuruluşu başkanını bir araya getiren Büyük Aile Platformu Adana’da da kurulma kararı aldı.

Adana’da Büyük Aile Platformu kuruldu

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Horosan Erenleri Derneği’nin de katıldığı toplantıda Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, başkanlara sunum yaptı. Platformun amacını, LGBT propaganda ve dayatmasının sistematik nasıl ve hangi araçlarla işlendiğini anlatan Eryılmaz, “Büyük Aile Platformu 200’den fazla sivil toplum kuruluşu ile beraber oluştu.

 
15 büyük kurucu üyesi var ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Platformun amacı aileyi ifsat eden hususları tespit etmek ve özelde ise LGBT propagandası ve dayatmasına karşı mücadeledir. Aile kurumunu parçalayan bireyselcilik, madde bağımlılığı, gıda ve ilaç endüstrileri ve medya çalışmalarıdır. Bu propaganda ve çalışmalar emperyalizm tarafından tüm dünyaya pompalanıyor.” dedi.

Eşcinselliğe ilişkin propaganda ve dayatmaların iş, sanat ve spor alanında, medya ve film sektörü gibi birçok alanda yapıldığını söyleyen Eryılmaz, emperyalizm destekli bu saldırılara karşı mücadele yöntemlerini ele aldı. Eryılmaz konuşmasının devamında “Çalışmalarımız sonuç veriyor. İnsanlarımızın yüzde 70’ten fazlası LGBT dayatmasının aile kavramına tehdit oluşturduğunun farkında. Burada da heyecan çok yüksek, gençlerimiz bol bol söz alıyor, STK başkanlarımız mücadele kararı veriyor.” dedi. Toplantının son bölümünde Adana’da da mücadele konusu ele alındı. Sivil toplum kuruluşları Adana Büyük Aile Platformu’nu kurma kararı aldı.

Toplantıda söz alan TGB, CKD ve Horasan Erenleri Derneği temsilcileri de “Ortak değerlerimiz olan çocuklarımız, ailemiz ve insanlık onurunu savunmak ve onların zihin ve bedenlerinin işgaline mani olmak için Kuva-yi Milliye ruhu ile bir araya geldik. Ülkemizi parçalamayı hedefleyen, on binlerce insanımızı katleden, eli kanlı terör örgütlerine her türlü silah desteğini sağlayan emperyalist devletler aynı zamanda LGBT propagandasının en önde gelen finansörleridir. Elimizden ne geliyorsa yapmak boynumuzun borcudur.” dedi. Kurulan Platform yakın zamanda tekrardan toplanma ve çalışmalarını planlama kararı aldı.

 

Kaynak: Aydınlık gazetesi

Tarih:
Diğer Haberler