Cem Dikmen: Demokratik bir seçim için imza verin

Ulusal Kanal'da konuşan Genel Başkanımız Cem Dikmen "Demokratik bir seçim için Doğu Perinçek'e imza verin." dedi.

Cem Dikmen: Demokratik bir seçim için imza verin

Genel Başkanımız Cem Dikmen, Ulusal Kanal’da Halil Nebiler’in sunduğu ‘Televizyon Gazetesi’ programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dikmen, ”Hukuksuzluğa karşı Doğu Perinçek’e imza verilmelidir” dedi.

İMZA VERMEK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR

Cumhurbaşkanı adaylarını tebrik ederek konuşmasına başlayan Dikmen, ”Cumhurbaşkanı Adaylığı kesinleşen Sn.Muharrem İnce'yi ve Sn.Meral Akşener'i tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Demokrasinin gereği olarak herkesi Sn. Doğu Perinçek'e imza vermeye davet ediyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir" diye belirtti.

DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YAPALIM PERİNÇEK’E İMZA VERELİM

Dikmen, vatandaşları hukuksuzluğa karşı seçim kurullarında imza vermeye çağırarak şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız partilerin stantlarına gidip Cumhurbaşkanı adayları için imza veriyor. Ancak bu yetmez. Bunların resmileşmesi için ilçe seçim kurullarına giderek imza verilmelidir. Bu Cumhurbaşkanlığı seçimi hukuksuz bir şekilde yapılıyor. Bu yüzden kimse kayıtsız kalmamalı. Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir siyasi görev, birkaç günlük seçim süresine sığdırılamaz. Vatandaşların Cumhurbaşkanı adayları için tercih süreçleri hukuksuz bir şekilde kısıtlanıyor. Türk milletine çağrı yapıyoruz; demokratik bir seçim için, hak edenlerin yarıştığı bir seçim için, halkın adaylarının yarıştığı bir seçim için, Ermeni soykırımı yalanını mahkûm eden PKK ve FETÖ’ye karşı kararlı mücadelesini yıllardır devam ettiren Doğu Perinçek için seçim kurullarınıza gidin ve imza verin."

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler