CHP'den Türkiye Karşıtı Alman Vakıfla Ortak Proje

Friedrich Ebert Vakfı, "Friedrich Ebert Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (FES)" aracılığıyla 1988'den beri Türkiye'de faaliyet yürütüyor.

CHP'den Türkiye Karşıtı Alman Vakıfla Ortak Proje

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, Cumartesi günü Manisa'da İl Başkanları Toplantısı düzenledi. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye karşıtı faaliyetleri finanse etmesiyle bilinen Friedrich Ebert Vakfı ile CHP'li gençler için değişim programları düzenleneceğini açıkladı.

ABD'nin FETÖ eliyle şehit ettiği aydınlarımızdan Necip Hablemitoğlu, Friedrich Ebert Vakfı'nın da içinde olduğu vakıflarla ilgili çalışmalar yürütmüş, Alman Vakıfları kitabında bu vakıfın Türkiye karşıtı faaliyetlerin başını çektiği tespitini yapmıştı. 

Özgür Özel toplantıda, "Gideceksiniz, öğreneceksiniz. Gelecekler, birlikte çalışacaksınız, sizin kişisel gelişiminize hizmet yapacağız. Sizin siyasi gelişiminize katkı sağlayacağız. Sizin yönetici yeteneklerinizin gelişimine katkı sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

FRİEDRİCH EBERT VAKFI'NIN SİCİLİ
Almanya merkezli Friedrich Ebert Vakfı, "Friedrich Ebert Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (FES)" aracılığıyla 1988'den beri Türkiye'de faaliyet yürütüyor. Son yıllarda Batı'nın kültürel dayatması olan LGBT örgütleriyle ortak hareket eden FES'in Türkiye’de işbirliği yaparak fonladığı diğer kurum, kişi ve faaliyetlerin devlet karşıtı marjinal topluluklar olması da dikkat çekiyor. Avrupa Birliği (AB) ve Alman Devleti'nin kaynaklarıyla finansal desteklerini veren vakıf, Türkiye'de etnik ve mezhepsel bölücülüğe zemin hazırlamayı deneyen çalışmalara ortak oluyor.

Özgür Özel her geçen gün bölücükle işbirliğini arttırmaya devam ediyor. DEM partinin kapısından ayrılmayarak PKK’nın siyasi kolu ile her türlü anlaşmayı yapmak için çaba sarf eden Özel, Genel Başkan olduğunda da ilk selamını Selahattin Demirtaş’a yollamıştı. İngiliz işbirlikçisi bölücü Şeyh Said’in acılarını paylaşmaktan çekinmezken, bölücü faaliyetler yürüten FES ile anlaşmalar yapmaya devam ediyor.


Buradan Özgür Özel’i uyarıyoruz! Türk gençliği sizin bölücülüğe ve gericiliğe alan açan faaliyetlerinize izin vermeyecek! Emperyalizmin planı olan “Türk gençliğini milli kimliğinden koparma” planı çoktan suya batmıştır. Türk gençliği sizler gibi ülkesinden kaçmak istemiyor. Ülkesinde üretmek, ülkesi için çalışmak istiyor.


Bizler milli kimliğimize sahip çıkarak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Bölücü faaliyetlere yer bırakmayacağız.

 

Tarih:
Diğer Haberler