Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Geleneksel Akşam Yemeğinde Buluştu

Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Geleneksel Akşam Yemeğinde Buluştu

 

Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) üyeleri,  20 Kasım Cumartesi günü Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun Geleneksel Akşam Yemeğinde buluştu.


Dönem başından bu yana Ege Üniversitesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Atatürkçü Düşünce Topluluğu, ADT Yemek Buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Bornova’da saat akşam 20.00’da başlayan yemek, Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun tanıtım filmi ve 29 Ekim ile  10 Kasım yürüyüşlerinin videolarıyla başladı. Videoların izlenmesinin ardından başlayan ADT geleneksel akşam yemeği, kitap çekilişi ile devam etti.  Kitap çekilişini kazanan üyeye Ege ADT Başkanı Esra Açıkyıldız, Yusuf Akçura’nın ‘’Türk Devriminin Programı’ kitabını takdim etti.


"ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE TOPLULUĞU, ATATÜRKÇÜ, VATANSEVER GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASIDIR"


Yemekte konuşan Ege ADT Başkanı Esra Açıkyıldız, Ege ADT’nin, vatansever gençlerin buluşma noktası olduğunu belirtti. Esra Açıkyıldız: ‘’20 yılı aşkındır üniversitemizde faaliyet gösteren topluluğumuz Ege Üniversitesi’nin Atatürkçü, vatansever gençlerinin buluşma noktası. Hepimizi bir araya getiren de budur. Bu birliktelik doğrultusunda 29 Ekim’de Ankara’da böyle büyük bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bu birliktelik sayesinde 10 Kasım’da üniversitemizde ‘’Ata’ya Saygı Yürüyüşümüzü’’ 500’ü aşkın üniversite öğrencisiyle gerçekleştirdik. Biz olduğumuz müddetçe Ege Üniversitesi vatansever gençlerin olmaya devam edecektir.’’ dedi. 

Tarih:
Diğer Haberler