GÜNEYDOĞU’DA VATANSEVERLİK RÜZGARI: TGB ŞIRNAK KURULDU

Türkiye Gençlik Birliği’ne Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki yoğun katılım her geçen gün artıyor.

GÜNEYDOĞU’DA VATANSEVERLİK RÜZGARI: TGB ŞIRNAK KURULDU

Türkiye Gençlik Birliği’ne Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki yoğun katılım her geçen gün artıyor. Daha önce Diyarbakır il örgütünün kurulduğunu açıklayan TGB, şimdi de Şırnak il örgütünün kuruluşunu duyurdu. TGB Şırnak üyeleri şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürmeye devam ederken Şırnak gençliğini Atatürkçülüğün ve vatanseverliğin kalesi TGB’de buluşmaya davet ediyor.


29 Ekim Vatan, Üretim ve Gelecek için Gençlik Yürüyüşü çalışmalarını hızlandıran TGB yurdun dört bir yanında gençlerle buluşuyor. 29 Ekim’de Ankara’da yapılacak büyük yürüyüşe Doğu ve Güneydoğu bölgesinden de yoğun bir katılım olacak. Terör örgütü HDP/PKK’nın temizlenmesiyle birlikte fikirlerini özgürce ifade edebildiklerini söyleyen gençler Türkiye’nin yarınlarında söz sahibi olmak için TGB’de buluşuyor. 


TGB ŞIRNAK KURULDU

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Erol Aslan’ın katılımıyla yapılan toplantıda TGB Şırnak İl Örgütü kuruldu. Toplantıya katılan Şırnaklı gençlerin Türkiye’yi yönetme iddiası dikkat çekti. Gençler toplantıda  Türkiye’nin sorunlarını ortaya koyarak çözüm önerileri geliştirdi. TGB Şırnak üyeleri Türkiye’nin birliğine yöneltilen saldırılara karşı bölge gençliğini birleştirerek mücadele edeceklerini belirtti. Atatürk Türkiyesini kurma kararlılığının öne çıktığı toplantıda 29 Ekim Vatan, Üretim ve Gelecek İçin Gençlik Yürüyüşü’ne Şırnak’tan katılım sağlamak için yapılacak çalışmalar planladı. 

Toplantı sonucunda alınan kararla TGB Şırnak İl Başkanlığına Nazlı Karatay seçildi.

 

ŞIRNAK’TA 29 EKİM GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İÇİN OTOBÜSLER TUTULDU

Vatan, Üretim ve Gelecek için Gençlik Yürüyüşü’ne Şırnak’tan katılımlar her geçen gün artıyor.

29 Ekim heyecanı bütün Şırnak’ı sararken otobüsler şimdiden tutulmaya başlandı. Şırnak’taki gençlerin Anıtkabir’e yürümek için heyecanla çalışma yürüttüğünü söyleyen TGB Şırnak İl Başkanı Nazlı Karatay, Şırnak gençliğinin TGB’de birleştiğini ifade ederek şunları söyledi: “29 Ekim çalışması Şırnak'ta büyük bir hızla devam ediyor. Dokunduğumuz, ulaştığımız tüm arkadaşlarımız 29 Ekim'e katılmak istiyor ve çok kısa süre içerisinde Şırnak'ta üye sayımız katlanarak artıyor. Şırnak Üniversitesi’nden ve şehrimizin liselerinden gençler TGB’ye üye olmaya devam ediyor. Bunun nedeni bizlerin önlerine koyduğumuz doğru siyaset ve doğru çözümdür. Şuan afişlerimizi Şırnak sokaklarına astık. Çevremizde bulunan arkadaşlarımızı üye olmaya ardından 29 Ekim Gençlik Yürüyüşünde bizlerle yürümeye davet ediyoruz. Çok kısa süre içerisinde bu sayıyı arttırarak Şırnak'ta Atatürk kalesini daha sağlam hale getireceğiz. Şırnak gençliği TGB'de birleştikçe kendisini buluyor ve doğru siyasetler etrafında birleşiyor.”

 

 

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler