HERZOG’UN KANLI AJANDASINI BİLİYORUZ

Genel Başkanımız Dilek Çınar, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

HERZOG’UN KANLI AJANDASINI BİLİYORUZ

Genel Başkanımız Dilek Çınar sosyal medya hesabından İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir yazılı açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde:


“İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 14 yıl sonra Türkiye’yi ziyaret eden ilk üst düzey İsrail yetkilisi oldu. İsrail-Türkiye ilişkilerine dair “barış”, “işbirliği”, “normalleşme” mesajları veren Herzog’un ajandasında hangi kanlı planların olduğunu biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’yle eşit ve dostça ilişkiler kurmak isteyen devletler, önce Türkiye’ye ve bölgemize karşı giriştikleri emperyalist saldırılardan vazgeçmelidir. 


ÜÇ İSRAİL PLANININ HEDEFİ TÜRKİYE

“İsrail; Doğu Akdeniz’de Mavi Vatanımıza göz diken ABD-Yunanistan-Güney Kıbrıs bloğuyla beraber intikam tatbikatları düzenlen, namlularını Türkiye’ye çevirmiş, enerji kaynaklarımıza el koymaya çalışan bir düşmanlık içindedir. Suriye ve Irak’ın kuzeyinde İkinci İsrail-Kürdistan projesini yürütmekte, PKK’ya hamilik yapmaktadır. Filistin’i, Kudüs’ü, Mescid-i Aksa’yı işgal altında tutmaktadır. Bölgemizde yürütülen bu “Üç İsrail” planının hedefinde Türkiye ve dostları vardır. MOSSAD Eski Başkanı Kohen’e göre “Türkiye bölgedeki en büyük tehdittir.”


“İsrail aynı zamanda bölgemizde ABD emperyalizmine karşı duran bütün dostlarımızın düşmanıdır. İsrail; mazlum Filistin’in, İran’ın, Irak’ın, Suriye’nin, Rusya’nın düşmanıdır. Karadeniz’den İran Körfezi’ne kadar Batı Asya’nın huzur ve güvenliği için ABD-İsrail saldırganlığı durdurulmalıdır. Türkiye’nin dış politikasının zemini bu saldırganlığı durduracak şekilde olmalıdır. İsrail ile ilişkilerde normalleşme ve gelişme ancak İsrail emperyalist ve düşmanca saldırganlıktan eylemli olarak vazgeçtiğinde gerçekleşebilir.”

 

Tarih:
Diğer Haberler