İzmir İl Yöneticimiz Görkem Gözet Radyo Ege'ye konuk oldu

TGB İzmir İl Yöneticisi Görkem Gözet, Radyo Ege’de Eylem Arslan’ın sunduğu “İki Kahve Arası” programına konuk oldu.

İzmir İl Yöneticimiz Görkem Gözet Radyo Ege'ye konuk oldu

Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Yöneticisi Görkem Gözet, Radyo Ege’de Eylem Arslan’ın sunduğu “İki Kahve Arası” programında canlı yayın konuğu oldu.

"Benin biz olduğu yer"

TGB İzmir İl Yöneticisi Görkem Gözet, Atatürk gençliğinin buluşma adresi olan, Türkiye Gençlik Birliği’nin geleneksel yaz kamplarını Radyo Ege’de anlattı. Gözet,’’TGB kamplarında kardeşlik ortamı var. Bu kampa gelecek kişiler; benin, biz olduğu yere geliyor. Bencilliğin olmadığı bir yere gelecekler’’ sözleriyle TGB kamplarında, insanların hayalini kurduğu arkadaşlık dünyasının yaşandığını vurguladı.

TGB Kampları Köy Enstitüleri Modeline Benziyor

Sözlerini “Özellikle dünyada emperyalizmin buhrana girdiği bu dönemde TGB gerçekten bir umut ışığı olarak on iki yıldır mücadele etti. Şimdi o mücadele ile beraber eğleneceğimiz, beraber üreteceğimiz kamplara tüm gençleri davet ediyoruz. Aslında biz bu kampları teori ve pratiğin birleştirildiği köy enstitüleri modeline benzetiyoruz. Bütün Atatürkçü vatansever arkadaşlarımızı 11-17 Ağustos tarihlerinde Dikili’deki kampımıza bekliyoruz” diyerek sonlandıran Gözet, tüm Atatürkçü gençleri birlikte üretilip, birlikte paylaşacakları TGB yaz kampına davet etti.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler