İzmirli Vatanseverler Birlik Yemeğinde Buluştu

İzmirliler TGB İzmir'in düzenlediği ve TGB 4. Dönem Genel Başkanı Çağdaş Cengiz'in katılımıyla Vatan İçin Birlik Yemeğinde bir araya geldi.

İzmirli Vatanseverler Birlik Yemeğinde Buluştu

İzmirli vatanseverler Türkiye Gençlik Birliği'nin My Terace Restaurant'ta 21 Aralık gecesi düzenlediği Vatan İçin Birlik Yemeği'nde TGB 4. Dönem Genel Başkanı Çağdaş Cengiz'in de katılımıyla bir araya geldi.

TGB İl Başkanı Mustafa Gökmen yaptığı açış konuşmasında Türkiye'nin son dört yılda yaşadığı sürece değinirken Türkiye Gençlik Birliği'nin bu süreçte takındığı tavrı da ortaya koydu. Gökmen, "Türkiye tüm bunları yaşarken TGB’nin üstlendiği misyon çok önemliydi. Türkiye içerde ve dışarda ABD’ye karşı bir savaş verirken özellikle iç cepheyi birleştirmek biz TGB’li gençlerin birincil amaçlarındadı. Türkiye FETÖ’ye ve PKK’ya karşı amansız bir mücadele yürütürken, bu mücadeleyi yıpratmaya çalıştılar. Türkiye’nin yürüttüğü savaşa köstek olmaya kalkıştılar. İzin vermedik" dedi.

"Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için mücadele büyütme görevi karşımızdadır. Hepimiz gösterdiğimiz fedakarlıkları ve emekleri artırmak zorundayız" diyerek sözlerini tamamlayan TGB İzmir İl Başkanı Mustafa Gökmen, Türk gençliğini birleştirme sorumluluğunu taşıdıklarını bir kez daha vurguladı.

“Kubilay’ı Katledenler FETÖ’dür PKK’dır”

Yemeğe katılan TGB 4. Dönem Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, "Bazıları gibi Şeyh Saitleri, Seyit Rızaları savunup Kubilay’ı savunamazsınız. Kubilay’ın katillerine karşıysak Şeyh Sait ve Seyit Rızalara da karşı olacağız. Hepsinin elinde silah vardı, hepsi gericiydi ve cumhuriyete silah sıkıyorlardı. Göreceğiz 2 gün sonra bir yanına Şeyh Sait’i bir yanına Kubilay’ı alacaklar Kubilay’ı katledenler bugün de var diyecekler. Kubilay’ı katledenleri biliyoruz. Onlar bugün 15 Temmuz’da millete kurşun sıkan FETÖ ve PKK'dır!” diyerek Tunceli’de yapılan Şeyh Sait heykelinin varlığının aydınlanma şehidi Kubilay’a hakaret olduğunu vurguladı.

Yemek, Amiral Soner Polat Korosu'nun türkü ve marşlarıyla ve Kafkas Dansları gösterisi ile coşkuyla sona erdi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler