Müjdat Gezen TGB İçin Sahneye Çıktı

Usta oyuncu Müjdat Gezen, Türkiye Gençlik Birliği için sahneye çıktı. TGB, İstanbul'da,19 Mayıs'ın 100. yılına dev buluşmayla girdi.

Müjdat Gezen TGB İçin Sahneye Çıktı

Müjdat Gezen, Türkiye Gençlik Birliği için sahneye çıktı. İstanbul'da, Türkiye Gençlik Birliği 19 Mayıs'ın 100. yılına dev buluşmayla girdi. 100. yılda ses getiren etkinliklerle 19 Mayıs'a hazırlanan TGB İstanbul, Müjdat Gezen'in sahnelediği "Eyvallah" adlı oyunla dönemi açtı.

Müjdat Gezen’in TGB için oynadığı "Eyvallah" isimli tiyatro oyunu 8 Şubat Cuma günü Beşiktaş Süleyman Seba Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelendi. TGB’nin düzenlediği, haftalardır çalışmaların sürdüğü oyuna ilgi yoğundu. Biletlerin erkenden tükendiği oyunda seyirciler salonu tıka basa doldurdu. Müjdat Gezen esprileriyle salonu kahkahaya boğdu. Seyircilerin keyifli anlar yaşadığı oyuna Etiler Huzurevi’nden 80 kişilik bir grup oyunu izlemeye geldi. Oyunu izlemeye gelenler arasında  TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer ve Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Yücel de vardı.

Oyun sırasında, sahnede yer alan Atatürk büstü ve Bandırma Vapuru bacası gibi dekorlar dikkat çekti. Sahne perdelerinin kapanışı sırasında çalan 10. Yıl Marşı salonda coşku uyandırdı. Hep bir ağızdan söylenen marşın eşliğinde oyun sona erdi.

Tarih:
Diğer Haberler