NATO'dan Çıkacağız Tam Bağımsız Türkiye'yi Kuracağız

18 Şubat 1952 yılından beri NATO üyesi olan Türkiye, bu tarihten itibaren NATO'nun ağa babası ABD'nin açık hedefi haline gelmiştir.

NATO'dan Çıkacağız Tam Bağımsız Türkiye'yi Kuracağız

ABD’nin kara gücüm dediği PKK’ya verilen on binlerce tır silah, devletimizin içine yerleştirilen ve 15 Temmuz’da ülkemize bombalar yağdıran FETÖ, Türk hükümetini devirme planları ve kaos senaryolarının ilanı, aydınlarımızın ve vatandaşlarımızın katledilmesi...

Yukarıda saydıklarımızın hepsi ve daha niceleri NATO'nun Türkiye'ye karşı yaptığı düşmanca faaliyetlerdir.

▫️NATO; sınırımıza konuşlandırdığı silahlarla, terör örgütlerine verdiği destekle, Türkiye'yi hedef alan tatbikatlarla ülkemizi ve geleceğimizi hedef almaktadır.

❓Peki NATO'dan çıkarsak, NATO bize saldırır mı?

🔸NATO'da bulunduğumuz süre boyunca yukarıda saydığımız tüm operasyonları bize karşı yapan NATO, henüz bize saldırmadı mı?

Bu söylem, NATO'nun Türkiye düşmanlığını artık gizleyemeyenlerin bir tezi olarak ortaya çıkıyor.

❔NATO'nun güvenlik şemsiyesi bizi koruyor mu?

🔹NATO'nun bizi koruduğu şu "düşmanlara" bir bakalım;

Rusya, Çin, İran, Filistin, Suriye, Irak, Afganistan... Bu ülkelerin en büyük özelliği, ABD emperyalizmine ve İsrail siyonizmine direnmesi ve ABD'nin tek kutuplu dünyasına karşı mücadele etmesidir.

⁉️O halde soralım; bu güvenlik şemsiyesi kimi, hangi yağmurdan koruyor?

Türkiye, önünde bulunan zorluklardan ABD ve NATO'ya teslim olarak, boyun eğerek, NATO'nun genişlemesine "Evet" diyerek değil; komşularıyla birlikte emperyalizme karşı mücadele ederek çıkabilir.

NATO'nun Türkiye'yi bölme planlarına, NATO'ya karşı acziyet içinde olanlara, NATO'yu genişletenlere, ülkemizin zincirlere vurulmasına sessiz kalanlara izin vermeyeceğiz.

♦️NATO'dan çıkacağız, tam bağımsız Türkiye'yi kuracağız.

Tarih:
Diğer Haberler