Selçuk ADT Tanışma Kahvaltısında Buluştu

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, düzenlediği tanışma kahvaltısında 29 Ekim Türkiye'ye Sahip Çık yürüyüşümüze katılma kararı aldı.

Selçuk ADT Tanışma Kahvaltısında Buluştu

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, geleneksel tanışma kahvaltısında yeni dönem başkanını seçti. Topluluk başkanlığını yürüten İbrahim Toroman, görevini Güney Tekin’e devretti.

Önceki hafta boyunca topluluğun tanıtım standını açan Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, kazandığı çok sayıda yeni üye ile geleneksel hale getirdiği tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Topluluk başkanı Güney Tekin, açılış konuşmasında önceki dönem topluluk başkanı İbrahim Toraman’a üyelerin huzurunda teşekkür etti ve plaket takdim etti. Kahvaltı sonrasında ülkemizin içinde bulunduğu eknomik bunalım, bunun günlük hayata yansımaları ve çözümleri tartışıldı.

Kahvaltının sonunda topluluk yönetim kurulunun önerisi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Selçuk Üniversitesi’nin Atatürkçü, vatansever gençlerinin Ankara’da atasının huzurunda olmasına oy birliğiyle karar verdi.

Türk milletini "Türkiye'ye Sahip Çık" demek için 29 Ekim saat 13.00'te Ankara Güvenpark'ta buluşarak Anıtkabir'e yürümeye davet ediyoruz.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler