Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a Tebrik Mesajı

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Suriye seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Beşar Esad'a tebrik mesajı gönderdi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a Tebrik Mesajı

 

Sayın Beşar El Esad

Suriye Arap Cumhuriyeti

Devlet Başkanı

 

Amerika’nın bileğini büken kahraman.

Emperyalistlere gün yüzü göstermeyen vatan kahramanı Beşar Esad!


Seçimlerde yeniden Suriye Devlet Başkanlığına seçilmenizi yürekten kutluyoruz. Sizin liderliğinizde Suriye halkının emperyalizme karşı mutlak zaferinin yakın olduğuna inanıyoruz.


ABD emperyalizmine ve bölgemizde destekledikleri terör örgütlerine karşı mücadelemiz başarıyla sürecek. Siz ABD’nin askeri ve siyasi anlamda yenilgiye uğratılmasına önderlik ediyorsunuz. Seçim sonuçları da demokratik zaferinizin ilanıdır. 
Ülkelerimizin ortak hedefinin ortak tehditlere karşı ortak mücadele olduğuna inanıyoruz. Türkiye ve Suriye’nin birlikte hareket etmesiyle terörün belinin kırılacağına eminiz.


2011 yılında Suriye’ye yönelik başlatılan emperyalist savaşa Türkiye Gençlik Birliği olarak ön cepheden yanıt verdik. Çünkü bu savaş Türkiye ve tüm bölge halklarına karşı başlatılmıştı.Sizin öncülüğünüzde Suriye halkının verdiği mücadeleyi daima destekledik. Çünkü Suriye’nin kurtuluşu Türkiye’nin kurtuluşudur. Türkiye’nin kurtuluşu Suriye’nin kurtuluşudur.


Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biden’ın yönetimindeki ABD tarafından gayrimeşru ve diktatör ilan edilmiştir. Emperyalistlere karşı iki ülkenin safları bu yüzden birdir.


Bu seçimler Suriye ile toprak bütünlüğümüzü korumak, emperyalizme karşı beraber savaşmak için büyük bir fırsat doğurmuştur. İki ülke bir olduğunda ABD emperyalizmini ve İsrail siyonizmini yenebilecektir.


Suriye halkının ve Türk halkının kaderleri birdir, hedefleri ortaktır. İki devlet insanlığın ön cephesinde mücadele etmektedir!

Türkiye’nin ve Suriye’nin asil milletlerine ABD’nin yenildiğini müjdeliyoruz!Sokaklarda zaferi kutlayan Suriyeli kardeşlerimizi candan selamlıyoruz.

Saygılarımla.

Dilek Çınar

TGB Genel Başkanı

Tarih:
Diğer Haberler