Tahliye olan Gökmen Ulu'yu karşıladık!

174 günlük tutukluluğun ardından tahliye edilen Sözcü gazetesi muhabiri Gökmen Ulu'yu Silivri cezaevinden çıkışında büyük coşkuyla karşıladık.

Tahliye olan Gökmen Ulu'yu karşıladık!

Genel Başkanımız Cem Dikmen başında bulunduğu ve Genel Başkan Yardımcımız Elif İlhamoğlu'nun da yer aldığı TGB heyeti, davanın görüldüğü Çağlayan Adliyesi'ne giderek Gökmen Ulu'nun eşi Burcu Ulu ile görüştü. Tahliye kararının ardından Silivri'ye giden Genel Başkanımız ve TGB heyeti Gökmen Ulu’yu karşıladı.

"Gökmen Ulu ağabeyimize destek olmak için Çağlayan’daydık. Eşi Burcu Ulu ile görüştük. Morallerimiz hep yüksekti" sözlerini kullanarak desteğini belirten Genel Başkanımız Cem Dikmen, "Gökmen ağabey, hayatı boyunca Atatürkçülüğünden asla ödün vermeyen vatansever bir gazetecidir. Adının FETÖ ile anılması büyük bir hatadır. Haksızlığa uğramasına rağmen dün ve bugün yaptığı tarihi savunma ders niteliğindedir. Savunmalarında, FETÖ ile hayatı boyunca mücadele ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Hal böyleyken, Gökmen Ulu gibi Atatürkçü vatansever bir gazetecinin tutuklu olması, FETÖ davasını sulandırmaktadır. Vatansever gazeteci Gökmen Ulu abimizin serbest bırakılmasıyla adalet yerini bulmuştur. Bizler de mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Tüm TGB’lilerin selamını Gökmen Ulu'ya ileten Genel Başkanımız Cem Dikmen, “Serbest kalacağınızı biliyorduk ve o gün geldi çattı” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. TGB'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Gökmen Ulu da “Gönderdiğiniz mektuplar içeride bana moral kaynağı oldu. Geçmiş yıllarda içeridekilere destek olmak için biz mücadele ederdik. Şimdi içeride mücadele etmeyi de öğrendik. Şanınıza yaraşır bir şekilde hep destek oldunuz.” dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler