TGB İstanbul 29 Ekim Çalışmalarına Başladı

TGB İstanbul, 29 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştireceğimiz "Cumhuriyet Geleceğimizdir!" eylemine bütün gücüyle hazırlanıyor.

TGB İstanbul 29 Ekim Çalışmalarına Başladı

TGB İstanbul, 29 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştireceğimiz "Cumhuriyet Geleceğimizdir!" eylemine günler kala çalışmalarını tüm gücüyle sürdürüyor.

TGB İstanbul, bağımsız ve çağdaş bir Türkiye'yi yaratmak için gerçekleştireceği eylemin çalışmalarını 5 gündür sürdürüyor. İstiklal Caddesi'nde süren çalışmalara halkın ilgisi oldukça yoğun. Eyleme katılım için imza veren halkın yanı sıra, İstanbul'un birçok üniversitesinden TGB'ye yeni üyeler katıldı. İlgisiyle bizleri yalnız bırakmayan halkımız, masada çalışma yapan arkadaşlarımıza yiyecek de getirerek eyleme olan desteklerini belirttiler.

Bütün İstanbul halkı Mehmetçiğimizle, polisimizle, gencimizle, yaşlımızla küresel efendilerin kontrolündeki terör örgütlerine karşı, 29 Ekim günü saat 17.00'da, İstiklal Caddesi Tünel Meydanı'nda buluşacak!

Cumhuriyet geleceğimizdir!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler