TGB Ankara’da Yeni Dönem

Türkiye Gençlik Birliği Ankara İl Örgütü, yeni dönem için hazırlıklara başladı.

TGB Ankara’da Yeni Dönem

TGB Ankara, 20 Ocak Cumartesi günü Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu toplantısını düzenledi. Toplantıda Türkiye ve dünyada yaşanan siyasi gelişmeler, üniversitelerde geçtiğimiz süreçte yaşananların yanı sıra önümüzdeki sürecin planlaması da yapıldı.

Dünyada yaşanan anti-emperyalist mücadelenin yükselmesi, Türkiye’de PKK ile verilen mücadelenin neden ve sonuçları tartışılırken bunların öğrenci gündemindeki etkisi de konuşuldu.

YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

TGB GYK üyesi ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Nuran Verda Kasapoğlu, Bilim ve Ütopya dergisinde İdari İşler Müdürü görevini almak üzere TGB okulundan mezun oldu. Türk gençliğinin üniversiteleri bilim yuvası yapma mücadelesine her alanda katkı sunmaya devam edecek.

TGB Ankara İl örgütü, İl Yönetim Kurulunu yeniden şekillendirdi. Yapılan toplantıda TGB Ankara İl Sekreterliğine Elif Beyza Tekin, İl Başkan Yardımcılığı görevine Aslı Sezen Sezgin, TLB Ankara İl Sorumluluğu görevine Furkan Olga, oy birliği ile seçildi.

TGB Ankara’nın İl Yönetim Kurulu üyeliğine Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Uluç Özdemir ve İlhami Çevik, Gazi Üniversitesi öğrencisi Hazal Günser, Ankara Üniversitesi öğrencisi Beray Dündar, ODTÜ öğrencisi Hüsamettin Kaya oy birliği ile seçildi.

Türk gençliğinin üniversitelerde vatansever, devrimci, Atatürkçü gençleri buluşturma, üniversiteleri bilim yuvası yapma mücadelesi Türkiye’nin dört bir yanında sürecektir.

Tarih:
Diğer Haberler