TGB BAYRAĞI HATAY’DA DALGALANIYOR

TGB BAYRAĞI HATAY’DA DALGALANIYOR

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi sonrasında Türkiye; milleti, devleti, ordusu ile seferber olarak yaralarını sarıyor. İlk günden itibaren başlattığımız seferberlik sonrasında iki bin TGB deprem gönüllüsü ile bölgedeki illerde yardıma koştuk.


AFAD ile eşgüdümlü çalışarak başta Hatay ve Kahramanmaraş’ta bulunan çadır kentlerde çalışma yürüten TGB deprem gönüllüleri çadır kentlerdeki her işe koştular. Depolardan dağıtıma, temizliğe, taşımaya kadar her işte TGB vardı.


Aynı zamanda Kahramanmaraş Afşin’de ve Hatay Antakya’da birer kütüphane kuruldu. Kitapları enkaz altında kalan binlerce genç, TLB’nin yürüttüğü kitap seferberliği sonrasında hem kitaplarına hem de ders çalışma alanlarına kavuştular.


Türkiye Gençlik Birliği’nin çalışmalarını gören ve tam bağımsız, üreten, aydınlık bir gelecek için görev almak isteyen yüzlerce genç Türk gençliğinin temsilcisi TGB’ye üye oldular. 


TGB Hatay Temsilciliği görevine İsmail Perdi, Türkiye Liseliler Birliği Hatay Başkanlığına 11. sınıf öğrencisi Hilda Sahil getirildi. 

Tarih:
Diğer Haberler