TGB’den ‘ABD-İsrail Kürecik ve İncirlik’ten Kovulsun’ imza kampanyası

Türkiye Gençlik Birliği, Adana ve Malatya’da bulunan İncirlik ve Kürecik Üs’lerinin ABD ve İsrail’e kapatılması için imza kampanyası başlattı.

TGB’den ‘ABD-İsrail Kürecik ve İncirlik’ten Kovulsun’ imza kampanyası

Önce İncirlik Üssü önünde ardında Kürecik Üssü önünde üslerin ABD ve İsrail’e kapatılmasına dair çağrı yapan Türkiye Gençlik Birliği, yurt genelinde imza kampanyası başlattı.
TGB, 26 Mayıs’ta Zonguldak’tan Adana’ya, İzmir’den Ankara’ya, Muğla’dan İstanbul’a Türkiye’nin dört bir masalar kurup Türk milletini imza atmaya davet etmeye başladı.

“TÜRKİYE, ABD VE İSRAİL’E GÖZCÜ OLAMAZ”
TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür, “Türk Gençliği 150 yıllık geleneğiyle, mirasıyla Filistin davasına sahip çıkıyor. Hem İncirlik, hem de Kürecik üssü ABD ve İsrail'e kapatılmalıdır. Mazlum milletleri katletmenin stratejilerinin kurulduğu üslerin, ülkemizdeki kontrolünün TSK'ya geçmesi gerekmektedir. Bu üslerden kalkan uçaklar 15 Temmuz'da milletimize kurşun yağdırmıştır. Bugün de Filistin'e saldırmaktadırlar. Türkiye, İsrail'e gözcü olamaz. Türk milleti İsrail'in siyonist saldırılarının karşısındadır. Emperyalist ve siyonist saldırılara dur demek için tüm Türk milletini imza kampanyamıza davet ediyoruz” diyerek Türk milletine çağrıda bulundu.

Tam bağımsız Türkiye mücadelesinin en önemli adımı bu eylemden geçmekte olduğunu vurgulayan TGB Ankara İl Yöneticisi “ABD’nin Türkiye’deki yardım ve yatakçıları, İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü. Açıldıklarından beri ülkemizin bağrında zehirli yılan olarak faaliyet gösteren bu üsler, geldiğimiz günlerde tüm Türk milletinin tehlikesini fark ettiği ve ülkemizden kovmak istediği bir konuma geldi. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız eylemlerle, Türk milletinin bu konudaki iradesini tüm dünyaya gösterdik. Şimdi ise bir imza kampanyası başlatarak, milletimizin bu istediğine önderlik ediyoruz. “İncirlik ve Kürecik TSK Kontrolüne Alınsın!” diyoruz. Tam Bağımsız Türkiye mücadelemizin ve geldiğimiz süreçte Filistin’in kurtuluş mücadelesine desteğin en önemli adımı bu eylemden geçmektedir. Milletimizin desteğiyle, ABD denetimini topraklarımızdan defedeceğiz” dedi.

ABD-İsrail İncirlik ve Kürecik’ten kovulsun imza kampanyasına katılmak için:

İletişim: 0539 600 04 00

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler