TGB'den Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret

Genel Sekreterimiz Okan Özkan ve beraberindeki heyet, 15 Mart'ta gerçekleştireceğimiz Mavi Vatan Mitingi hakkında Prof. Dr. Mustafa Ünal'a bilgi verdi

TGB'den Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret

Yurdun dört bir yanında Çanakkale Şehitlerine Saygı ve Mavi Vatan Mitingi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyük mitinge sadece 5 gün kaldı.

Akdeniz Üniversitenin vatansever öğrencileri de çalışmalarını daha da hızlandırdı. TGB Genel Sekreteri Okan Özkan, TGB İl Başkanı Salih Burak Özkan ve İl Yöneticilerinden oluşan bir heyet Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı ziyaret etti. Sıcak geçen görüşmede Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeler ve ülkemize yönelen tehditler konuşuldu. Mavi Vatan Mitingi hakkında Sayın Rektöre bilgi verildi.

Görüşme sonrası TGB Genel Sekreteri Okan Özkan sosyal medya hesabından, "Akdeniz Üniversitesi Rektörü ile 15 Mart günü yapacağımız Mavi Vatan Mitingi’ni ve şehitlikler ziyaretimizi görüştük. Sayın Rektörümüze sıcak karşılamalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler