TGB Genel Merkezinden Açıklama: 10 Kasım'da,Millet Ordu El Ele Anıtkabir'deyiz!

Mehmetçiğimizle omuz omuza, Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyeti bölücü teröre ve saltanat heveslilerine teslim etmeyeceğimizi bir kez daha göstereceğiz!

TGB Genel Merkezinden Açıklama: 10 Kasım'da,Millet Ordu El Ele Anıtkabir'deyiz!

Bugünümüzü kuran, şanlı kurtuluş mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78. Yılında saygı ve özlemle anıyoruz.
Tarihe sığmayan büyük önderimiz, sadece ülkemize değil, Asya’ya ve bütün insanlığa büyük bir miras bırakmıştır. Bu miras, bağımsızlık aşkı, vatan ve hürriyet davasına olan bağlılıktır. Emperyalizmi mahveden, denize döken kararlılık ve irade, büyük önderimizin yaşam hikâyesidir.


Bugünlerde, ülkemizi dört bir yandan sarmak isteyen, emperyalizmin terör örgütlerine karşı görevimiz; Yeniden Mustafa Kemal Atatürk olmaktır! Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’e dört elle sarılmak ve bu büyük eseri geleceğe taşımak için vatan savunmasında mücadele bayrağını yükseltmektir. Yaşadığımız ateşten günlerde 10 Kasım’da ve her gün, Vatan ve Cumhuriyet düşmanlarının karşısında yeniden doğmaktır!
Türk Gençliği olarak, yasta değil, kavgadayız!


10 Kasım 2016 saat 15.00’da, Genelkurmay Başkanlığımızın tüm milletimizi davet ettiği, “Ata’nın Huzurunda Millet Ordu El Ele” isimli etkinliğinde olacağız.
Mehmetçiğimizle omuz omuza, Atatürk’ün yolunda, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölücü teröre ve saltanat heveslilerine teslim etmeyeceğimizi bir kez daha göstereceğiz!


TGB Genel Merkezi

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler