TGB GÜNEYDOĞU’DA UMUDU YEŞERTİYOR, KIZILTEPELİ GENÇLER SAHALARA KOŞUYOR!

TGB GÜNEYDOĞU’DA UMUDU YEŞERTİYOR, KIZILTEPELİ GENÇLER SAHALARA KOŞUYOR!

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TGB, daha önce duyurduğu ‘’Teröre ve Uyuşturucuya Karşı Mardin/Kızıltepeli Gençler Sahalara Koşuyor’’ kampanyasını başarıyla tamamladı. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar’ın katılımıyla yapılan törende kampanyada toplanan spor malzemeleri Kızıltepe 47 Sporlu gençlere takdim edildi.

Terör ve uyuşturucu bataklığını kurutmak için yapılan kampanyada spor malzemelerine kavuşan gençlerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Türkiye’nin dört bir yanından vatanseverlerin desteğiyle malzemeler temin edildi. Dilek Çınar kampanyaya verdiği destekten dolayı Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a özel olarak teşekkür etti. Çınar, üniversitelerde ve liselerde uyuşturucuya kesinlikle izin vermeyeceklerini belirtirken TGB’nin bu mücadelede en önde olacağının sözünü verdi.

TÜRK GENÇLİĞİ TERÖRE KARŞI DAİMA SAHADA!

Terör örgütü HDP/PKK’nin şehirlerimizde kazdığı hendekleri hatırlatan Dilek Çınar, Mehmetçiğimizin ve Türk milletinin mücadelesiyle PKK’nın hendeklere gömüldüğünü, PKK’nın kazdığı hendeklerden çıkamayacağını söyledi. Çınar ayrıca terör baskısının ortadan kalkmasıyla bölgedeki gençlerin özgürleştiğini ve sahalara koştuğunu belirtti.

 

TÜRKİYE DÜŞMANI PLANLARA KARŞI KIZILTEPELİ GENÇLER EN ÖNDE YÜRÜYECEK

TGB’nin Cumhuriyetimizin 98. yılında ‘’Vatan, Üretim ve Gelecek için Gençlik Yürüyüşü’’ sloganıyla Anıtkabir’e yapacağı yürüyüşe Kızıltepeli gençler de katılacak. Dilek Çınar, Kızıltepeli gençlerin 29 Ekim’de Ankara’da en önde yürüyeceğini söyledi. Çınar, “Biz buradayız. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Uyuşturucuya ve teröre karşı dimdik ayaktayız. Kardeşliğimiz ve birliğimiz daim olacak. Türkiye’yi aydınlık, güzel yarınlara hep beraber ulaştıracağız. Arkadaşlarımızdan söz de aldık. İadei ziyaretlerini 29 Ekim’de Anıtkabir’e yapacağımız büyük Gençlik Yürüyüşüne katılarak yapacaklar. Kızıltepe gençliği 29 Ekim’de Anıtkabir’e koşacak!” dedi.

Kızıltepeli genç sporcu ve kulüp yöneticileriyle yapılan buluşmaya Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Zeynettin Bozan, Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan da katıldı. Kulüp yöneticileri Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’e ve Vatan Partisi İl Başkanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 


Yapılan Açıklamanın Tamamı:

Anadolu’nun kadim şehri Mardin’deyiz. Mardin’imizin güzel ilçesi Kızıltepe’deyiz. Burada kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla buluştuk.

Onların özlemleri sporla buluşmaktı, futbolla buluşmaktı. Bu yüzden uyuşturucuya ve teröre karşı kardeşlerimizle beraber şimdi sahalara koşuyoruz. Onlarla yeşil sahada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz çünkü biliyoruz ki ayağımıza bir taş değse bizimle beraber olacak kardeşlerimizdir onlar. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz! Mardin Kızıltepe’de bu kardeşliği, bu güzelliği paylaşıyoruz. Türk gençliği uyuşturucu ve teröre karşı sahalara koşuyor o sahalar hem yeşil sahalar hem de sokaklar meydanlar, caddeler, üniversiteler ve liseler.

Üniversitelerde ve liselerde uyuşturucuya kesinlikle izin vermeyeceğiz. Sokaklarımızda uyuşturucu bataklığının olmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımızı kardeşlerimizi bu bataklığın içerisine çekmeye çalışanlara karşı ve terör örgütlerine karşı daima mücadele içerisinde olacağız. Türk gençliğini bu uyuşturucu bataklığından kurtaracağız ve o bataklığı kurtaracağız. O bataklıklardan terör örgütlerini beslemeye çalışanlara karşı Türk gençliği ayaktadır! TGB, Türk gençliğinin teşkilatı olarak uyuşturucuya ve teröre karşı mücadelede en ön saftadır.

PKK terör örgütü kardeşlerimiz dağa kaçırmaya çalışıyordu. Şehirlerimizde hendekler kazıp bombalar döşemeye çalışıyorlardı. HDP/PKK’nın o kazdığı hendeklerden çıkma şansı yoktur. O kazdıkları hendekler teröre mezar olmuştur. Terör örgütleri Mehmetçiğin namlusuyla hendeklere gömülürken Türk gençliği daha da örgütlendi daha da özgürleşti. Şimdi Türk gençliği sahalara koşuyor.

29 Ekim’de Türk gençliği sahalara koşuyor. Kardeşlerimizle beraberiz onlara spor malzemelerimizi takdim ettik. Malzemelerin temin edilmesinde Adana Demirspor’un katkısı büyüktür. Onlara buradan teşekkür ediyoruz. En başta Kulüp Başkanımız Murat Sancak’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kızıltepe’den genç kardeşlerimizle beraber selamlarımızı yolluyoruz.

Biz buradayız. Mücadelemizi sürdüreceğiz uyuşturucuya ve teröre karşı dimdik ayaktayız. Kardeşliğimiz ve birliğimiz daim olacak. Türkiye’yi aydınlık, güzel yarınlara hep beraber ulaştıracağız. Arkadaşlarımızdan söz de aldık. İadei ziyaretlerini 29 Ekim’de Anıtkabir’e yapacağımız büyük Gençlik Yürüyüşümüze katılarak yapacaklar. Kızıltepe gençliği 29 Ekim’de Anıtkabir’e koşacak!

 

 

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler