TGB İstanbul genel kongreye hazır!

İstanbul İl Örgütümüz, yeni dönem görevlendirmelerini belirlediği il yönetim kurulu toplantısı ile 5. Olağan Genel Kongre çalışmalarını başlattı.

TGB İstanbul genel kongreye hazır!

Okulların açılması ile birlikte dönem başı çalışmalarını planlamak için toplanan TGB İstanbul İl Yönetim Kurulu, yeni mücadele yılına görev değişiklikleriyle başladı.

Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler ışığında siyasi gündemi değerlendiren TGB İstanbul, ekonomik krizin gençler üzerine etkileri ve Atatürkçü, vatansever gençlerin birliğinin önemini vurguladı.

Yeni dönemde yeni görevleri üstlenecek arkadaşların belirlendiği toplantıda önümüzdeki dönem TGB İstanbul İl Sekreterliği görevine Şafak Erdem, TLB İl Sorumluluğu görevine Doğancan Erdoğan, AFK Başkanlığı görevine Mert Savcı getirildi.

TGB İstanbul, Türkiye Gençlik Birliği'nin 30 Eylül Pazar günü Ankara'da düzenleyeceği, önümüzdeki dönem Genel Başkanının ve Genel Yönetim Kurulu'nun seçileceği 5. Olağan Genel Kongresine İstanbul'daki üniversitelileri ve liselileri seferber etmek için çalışmalarını başlattı.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler