TGB İzmir Atatürkçü vatansever gençleri TGB kampına çağırıyor

İzmir İl Örgütümüz, Karşıyaka Çarşı’da gerçekleştirdiği masa çalışmasıyla Atatürkçü, vatansever gençleri TGB Yaz Kampına davet etti.

TGB İzmir Atatürkçü vatansever gençleri TGB kampına çağırıyor

İzmir İl Örgütümüz, Karşıyaka Çarşı’da gerçekleştirdikleri masa çalışmasıyla İzmir’in Atatürkçü ve vatansever gençlerini 11-17 Ağustos tarihleri arasında İzmir Dikili’de gerçekleşecek TGB Geleneksel Yaz Kampı’na davet etti.

“Beraber üretme, paylaşma ve arkadaşlık var”

Türkiye’nin dört bir yanından, yüzlerce üniversite öğrencisinin bir araya geleceği kamplarda spor müsabakalarından, eğitim atölyelerine kadar birlikte eğlenip, birlikte öğreneceklerini vurgulayan TGB İzmir İl Yöneticisi Görkem Gözet, “11-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Geleneksel TGB Yaz Kampı çalışmamıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün de masa çalışmamızla İzmir halkına gerçekleştireceğimiz kampımızı anlatıyoruz.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi gibi İzmir'in farklı üniversitelerinden katılım yoğun olacak. Atölye çalışmalarımızla arkadaşlarımız kendi yeteneklerini keşfedip, beraber üretecek beraber öğrenecekler. Kamp programımız sabah sporuyla başlayıp; yaratıcı drama, jeet kun do, ritim, gazetecilik gibi farklı alanlarda yeteneklerimizi keşfedeceğimiz atölye çalışmalarıyla sürecek.

Bu yaz kampında emperyalist kültürün dayattığı çıkarcılık ve bencillik yok. Burada beraber üretme, paylaşma ve arkadaşlık var. Atatürkçü-vatansever tüm gençleri yaz kampımıza bekliyoruz” dedi.

Atatürkçü vatansever gençliğin buluşma noktası TGB Geleneksel Yaz Kampı’na katılmak için iletişim:  

0531 439 46 13

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler