TGB İzmir'den Milliyet Ege'ye ziyaret

TGB İzmir İl Yöneticileri Görkem Gözet ve Buse Gençtürk, Milliyet Ege’yi ziyaret ederek geleneksel yaz kampımızdan bahsetti.

TGB İzmir'den Milliyet Ege'ye ziyaret

Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Yöneticileri Görkem Gözet ve Buse Gençtürk Milliyet Ege Yazı İşleri Müdürü Tuna Sakallı’yı ziyaret ederek, TGB’nin geleneksel yaz kamplarını anlattı.

Gözet ziyarette, “Her sene geleneksel olarak yaptığımız yaz kamplarına bu sene İzmir İl Örgütü olarak ev sahipliği yapıyoruz. Dikili’de yaklaşık dört yüz öğrenci ile birlikte yapacağımız yaz kampımızda, atölyelerden spor müsabakalarına kadar yaptığımız faaliyetlerle köy enstitüleri modelini örnek alıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen arkadaşlarımızla sadece bütün bir yılın yorgunluğunu atmakla kalmayıp, önümüzdeki seneye de daha verimli bir şekilde hazırlanıyoruz” diyerek yüzlerce üniversiteli Atatürkçü ve vatansever gencin  bir araya geldiği TGB’nin geleneksel yaz kamplarında; gençlerin birlikte öğrenip, birlikte üreteceğini vurguladı. 

Gözet, yapılan ziyarette tüm Atatürkçü ve vatansever gençleri "ben"in "biz" olduğu yere TGB’nin geleneksel kamplarına davet etti.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler