TGB Konya'nın talebi net: NATO üslerine el konsun!

Konya İl Başkanımız Berk Candemir, Selçuk Üniversitesinde yaptığı açıklamada "Kanlı terör ittifakı NATO'nun üslerine el konsun!"

TGB Konya'nın talebi net: NATO üslerine el konsun!

Geçtiğimiz günlerde Norveç’te düzenlenen NATO tatbikatında ülkemiz ve Mustafa Kemal Atatürk düşman olarak gösterilerek NATO ve ABD tarafından Türkiye’ye karşı bir tavır alındığını açık ve net ifade etmişti.

Dün Genel Merkezimizden yapılan açıklamayla bu hafta "NATO’ya Hayır" haftası ilan edilmiş ve eylem planımız açıklanmıştı. Bu doğrultuda Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz "NATO’ya Hayır" haftası kampsamında açıklama yapan TGB Konya İl Başkanı Berk Candemir“Geçtiğimiz günlerde tatbikatta yapılanlar NATO’nun giriştiği ilk iş değildir. Bu mazlumlar dünyasının baş belası terör ittifakı milyonlarca masumun katilidir. 15 Temmuz’da hain FETÖ’cülerin yapmaya çalıştığı darbenin tertiplendiği adres burasıdır. Bizim Mehmetçiğimize sıkılan kurşunlar NATO’nun kurşunlarıdır. Türk gençliği olarak talebimiz , bu kanlı terör ittifakı olan NATO’dan çıkılsın ve topraklarımızda yer alan üslerinden defolup gitsinler!” dedi.

Türk gençliği olarak Selçuk Üniversitesinden ilan ediyoruz: Türkiye yeniden tam bağımsız olana kadar mücadelemizden bir adım geriye atmayacağız! Ya İstiklal ya ölüm!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler