TGB Konya Yeni İl Başkanını Seçti

TGB Konya İl Başkanlığı görevine, geçmiş dönem TGB Konya İl Sekreteri Mert Coşan oy birliğiyle seçildi.

TGB Konya Yeni İl Başkanını Seçti

TGB Konya İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi ve yeni döneme yeni görevlendirmelerle başladı. TGB Konya İl Başkanlığı görevine, geçmiş dönem TGB Konya İl Sekreteri Mert Coşan oy birliğiyle seçildi.

TGB Konya İl Başkanı Mert Coşan, “Türkiye 2015’ten sonra bir dönemece girdi. Bu dönemeç, Amerika’nın bölgedeki piyonları FETÖ ve PKK’ya karşı mücadeleyi, kahraman askerimizin sınır içerisinde ve sınır dışındaki operasyonlarını ve Karabağ’da bölgesel ittifaklarla mazlum milletlerin zaferini getirdi. Türkiye bu süreçte topraklarına göz diken girişimlere milletiyle ve devletiyle birlikte karşı durdu, göz açtırmadı. Bugün geldiğimiz süreçte, Türkiye Gençlik Birliği olarak Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesinde emin adımlarla zafere yürüyoruz. Atatürk’ten aldığımız görevle, Türkiye’nin karşısındaki her gayr-ı milli kuvvete karşı, Türk gençliği ile birlikte en ön cephede savaşıyoruz. Konya’da bu mücadeleyi bütün kampüslerimizde, bütün liselerimizde büyütüyor ve bayrağımızı göndere çekiyoruz. 

Geçmiş dönem il başkanımız Mustafa Koz arkadaşımdan devraldığım görevle, Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesine Konya’da önderlik etmenin onurunu yaşıyorum. Mustafa Koz arkadaşımıza birliğimize kattıklarından dolayı teşekkür ederiz. Türkiye Gençlik Birliği olarak Konya’da yürütmüş olduğumuz mücadeleyi önümüzdeki süreçte milletimize taşımak için kollarımızı sıvıyoruz. Yeni dönemde Konya'da gençliğin sesi olmaya devam edeceğiz!” şeklinde konuştu.

TGB Konya İl Yönetim Kurulunun aldığı kararla, İl Sekreterliği görevine Muhammed Koz, İl Başkan Yardımcılığına Zeynep Koyuncu ve Akıl Fikir Kulübü Bürosu Başkanlığına Seçkin Öz oy birliğiyle seçildi.

Mert Coşan Kimdir?

Mert Coşan, 2000 yılında Ankara'da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Coşan, Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisidir. Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Sekreterliği, Türkiye Liseliler Birliği Konya İl Sorumluluğu, Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanlığı ve Türkiye Gençlik Birliği Konya İl Sekreterliği görevlerini yürütmüştür.

Tarih:
Diğer Haberler