TGB Konya Yeni İl Başkanını Seçti

TGB Konya İl Başkanlığı görevine, geçmiş dönem TGB Konya İl Başkan Yardımcısı Muhammed Koz oy birliğiyle seçildi.

TGB Konya Yeni İl Başkanını Seçti

8 Nisan 2023’te Konya İl Başkanlığımız, Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını düzenledi. Toplantıda 2023 seçimlerine ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra örgütsel düzenlemeler gündemi işlendi.
Konya İl Başkanlığı görevine seçilen Muhammed Koz şunları söyledi:
“Lise son sınıftan bu yana içerisinde bulunduğum bu mücadeleyi büyütmek için üzerime düşen sorumlulukların bilincinde olarak İl Başkanlığı görevini alıyorum. Mücadelemiz, Türkiye'yi tam bağımsız yapma mücadelesi. Türkiye tam bağımsız olana kadar Türkiye Gençlik Birliği saflarında Türk gençliğine ve devrimci mücadelesine önderlik etmeye devam edeceğiz.”

Toplantıda Konya İl Başkan Yardımcılığı görevine İlknur Yıldırım, İl Yönetim Kurulu üyeliğine Beyzanur Yıldırım, Yusuf Demirkaya, Ahmet Yücel Savaş ve Ata Cenk Candemir oy birliğiyle seçildi.


Muhammed Koz Kimdir?


20 Mayıs 2000 tarihinde Konya'nın Meram ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şehit Albay İbrahim Karaoğlan Oğlu İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise öğrenimimi Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Biyomedikal bölümünde tamamladı. Şu anda Selçuk Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisidir.
Muhammed Koz, gençlik mücadelesinde sırasıyla: Türkiye Liseliler Birliği'nde Konya İl Sekreterliği ve İl Başkanlığı, Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanlığı, Türkiye Gençlik Birliği Konya İl Sekreterliği ve İl Saymanlığı görevlerini yürüttü. Halihazırda Türkiye Gençlik Birliği Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Konya İl Başkanıdır.

Tarih:
Diğer Haberler