TGB: Kürecik İsrail’e Kapatılsın, Siyonizmin Gözü Kör Olsun

TGB ve Vatan Partisi, İsrail’in Filistin’e yaptığı insanlık dışı saldırılara karşı Kürecik Radar Üssü önünde ortak basın açıklaması yaptı.

TGB: Kürecik İsrail’e Kapatılsın, Siyonizmin Gözü Kör Olsun

TGB’liler Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’i koruduğunu, kolladığını ve gözlediğini belirterek bu üssün ABD ve İsrail’e kapatılması gerektiğini belirtti.
İsrail’in Filistin’e insanlık dışı saldırılarına karşı TGB’liler Kürecik Radar Üssü önünde buluştu. Hazırladıkları pankartlarla ilk önce Kürecik Radar Üssü önüne yürüyen TGB’liler yürüyüşün ardından üssün önünde basın açıklaması yaptı.
Açıklamayı yapan TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Kürecik Radar Üssü’nün İsrail’i koruduğunu ve Türkiye’ye karşı düşmanca planların içinde olduğunu belirterek üssün derhal Türkiye’nin denetimi altına alınması gerektiğini belirtti.
TGB’lilerin ellerindeki “Filistin Bağımsız olacak, Başkenti Kudüs olacak, Türkiye Öncü Olsun ABD-İsrail Mahvolsun, Türkiye, İsrail'e Kalkan Olamaz, Kürecik İsrail'in Demir Kubbesidir, İsrail Kürecik'ten durdurulur Filistin böyle savunulur, Avrasya'da Bütünlük Filistin'e Özgürlük” yazılı dövizler öne çıktı.

Filistin’in davası, Türkiye’nin davasıdır
TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, “Biz Filistin’in davası, Türkiye’nin davasıdır demek için buradayız. Biz bu Siyonist saltanatı, bu emperyalist ablukayı, bu zulmü bitirecek adımların atılması için buradayız. Biz Filistin’in muzaffer bayrağını Kudüs gönderine çekecek iradeyi yaratmak için buradayız” dedi. Çınar İsrail’in Filisitin halkına yaptığı katliamın daha fazla seyredilemeyeceğini ifade etti.

Gazze’ye Atılan Bombalar Türk Ordusuna Atılıyor
Gazze’ye atılan bombalar durdurulmazsa yarın o bombaların sözde Kürdistan’ın kurulması için Türk ordusuna, Mehmetçiğimize atılacağını söyleyen Çınar “PKK-YPG’nin ABD’den sonra en büyük destekçisi İsrail’dir. Doğu Akdeniz’de Mavi Vatanımıza göz diken planların arkasındaki en büyük haydut İsrail’dir. Doğu Akdeniz’den Suriye’nin kuzeyine kadar bölgeye yönelen tüm tehditlerin, topraklarımıza, menfaatlerimize dikilen gözlerin arkasında ABD ve İsrail vardır” dedi.

Kürecik İsrail’e kapatılsın, İsrail’in gözü kör olsun
Vatanları için savaşan Filistin halkını selamlayarak devam eden Çınar, Filistin’in özgür olması için Türkiye’nin öncü olması gerektiğini ifade etti ve “Vatanımızın ortasında İsrail’i koruyan, kollayan, gözleyen şu Kürecik’ten yabancı askerleri gönderelim. Kürecik İsrail’e kapatılsın! Siyonizmin gözü kör olsun” dedi.
TGB’liler, hazırladıkları Kürecik Radar Üssü maketininin içinden Biden, Netanyahu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Büyük Orta Doğu Projesi haritası, ABD'nin Türkiye'yi tehdit haritası ve PKK terör örgütünün sözde liderlerinin bulunduğu fotoğrafları çıkartıp yırttılar.

Mavi Marmara Gazisi: Bugünün Firavunu ABD ve İsrail'dir
Düzenlenen basın açıklamasına Mavi Marmara Olayı'nda Gazi olan Mehmet Tunç da katıldı. Tunç, "Kürecik Radar üssünün İsrail'e gözcülük yapması Türk milletinin onuruna dokunuyor. Buradan bir an önce bu üssün kaldırılması ve Mavi Marmara Anlaşması'nın iptal edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Burada haykırıyoruz bir an önce Kürecik Radar üssünü sökün atın. Ateşle oynamayın. Buralara füze yağmasını beklemeyin. Bugünün firavunu ABD ve İsrail'dir. Bölge ülkelerle güç birliği yapıp oraya derhal asker göndermeliyiz. Yaşasın Kudüs! Yaşasın Mescid-i Aksa!"

İşte TGB’nin açıklamasının tamamı:

Değerli basın mensupları,
Büyük Milletimiz,
Kürecik Radar Üssü’nün önündeyiz.

Yine bir eşkıya yatağının, bir şer yuvasının önündeyiz.
Biz buraya ağlanıp sızlanmaya, dizimizi dövüp dağılmaya gelmedik.
Biz buraya o uluslararası toplum dedikleri Batı dünyasına ‘durdurun’, ‘ses çıkarın’ çağrıları yapmaya da gelmedik.
Biliyoruz, onların dünyasında yüreklerin kulakları sağır.
Biliyoruz, onların ciğeri de medeniyetleri gibi çürümüş.
Biliyoruz, onların vicdanları da Amerikan işgali altında.

Biz Filistin’in davası, Türkiye’nin davasıdır demek için buradayız.
Biz bu Siyonist saltanatı, bu emperyalist ablukayı, bu zulmü bitirecek adımların atılması için buradayız.
Biz Filistin’in muzaffer bayrağını Kudüs gönderine çekecek iradeyi yaratmak için buradayız.
Filistin halkı 8 Mayıs’tan itibaren İsrail’in çoluk çocuk demeden, ihtiyar demeden yaptığı insanlık dışı saldırılara kahramanca göğsünü siper ediyor.
Filistinliler, kanlı postallarıyla Mescid-i Aksa’ya giren Siyonistlere karşı sadece vatanlarını değil, tüm İslam alemini, tüm insanlığı müdafaa ediyor.
Karşılarında ise Amerika’nın milyarlarca dolarlık yardımlarla, silahlarla, tanklarla, tüfeklerle donattığı bir terör devleti ve ordusu var.
Ve o terör devletinin ordusu, tüm dünyanın gözleri önünde, lanetlemelerin uğultusu altında, katliamı ve işgali ilerletmeye devam ediyor.
Bunu daha fazla seyredemeyiz! Buna karşı hiçbir şey yapmadan duramayız!
Gazze’de, Batı Şeria’da, Ramallah’ta bombaların üzerine üzerine yürüyen, işgal altındaki topraklarda intifadayı büyüten Filistinli kardeşlerimiz, yalnız kendileri için değil, aynı zamanda bizim için, Türkiye’miz için savaşıyor.
Çünkü Gazze’ye atılan o bombaları bugün durduramazsak, yarın o bombalar bizim İkinci İsrail dediğimiz sözde Kürdistan’ın kurulması için Türk ordusuna, Mehmetçiğimize atılacaktır.

Biz emperyalizmin koçbaşı olan bu siyonizmi Filistin’de durduramazsak, yarın o füzeler bizim şehirlerimizin üzerinde patlayacaktır.

PKK-YPG’nin ABD’den sonra en büyük destekçisi İsrail’dir.
Doğu Akdeniz’de Mavi Vatanımıza göz diken planların arkasındaki en büyük haydut İsrail’dir.
Doğu Akdeniz’den Suriye’nin kuzeyine kadar bölgeye yönelen tüm tehditlerin, topraklarımıza, menfaatlerimize dikilen gözlerin arkasında ABD ve İsrail vardır.

İşte o yüzden İsrail bombalarıyla şehit olan Filistinliler bizim şehidimizdir.
İşte o yüzden Doğu Akdeniz’den Filistin’e ve oradan Suriye’nin kuzeyine kadar bir tek cephe vardır. Cephe birdir, yürekler birlikte çarpmaktadır.

O tek cephede, Amerikan ve İsrail namluları hepimize karşı çevrilmiştir. O namluların tetikçileri kimi zaman Yunanistan’dır, kimi zaman ikinci İsrail’i kurmak isteyen PKK’dır, kimi zaman İsrail’in ta kendisidir.

Şimdi bu kuşatmayı yarmak için önümüzde tarihsel bir fırsat vardır.
Filistin’de yepyeni bir intifada kuşağı doğmuştur, sokaklardadır, savaşmaktadır. Selam olsun o genç kardeşlerimize!
Filistin direniş güçlerinin füzeleri İsrail’in o demir kubbesini tarumar etmiştir. Selam olsun o her şeyiyle savaşan ‘ya istiklal ya ölüm’ iradesine!
ABD’nin İkinci İsrail’i kurma planları bozguna uğramıştır. Terör koridoru darmaduman olmuştur. Karabağ’da işgali bitirilmiştir.

Şimdi sırada Filistin’in işgalden kurtarılması vardır.
Filistin’in özgürleşmesi için Suriye ile iş birliği şarttır. İran ile silah arkadaşlığı zaruridir. Bunun için en başta Türkiye’nin öncü olması, örnek olması gereklidir. Atatürk’ün mirası budur. Mazlumların umudu olmak budur.
Vatanımızın ortasında İsrail’i koruyan, kollayan, gözleyen şu Kürecik’ten yabancı askerleri gönderelim. Filistinlilere en büyük yardımdır. Sadece Filistinlilere değil bütün mazlumlara en güzel müjdedir, bir bayram haberidir.

Durmayalım, korkmayalım, beklemeyelim.
Kürecik İsrail’e kapatılsın! Siyonizmin gözü kör olsun!
Buradan bütün dünyaya Batı Asya’da ABD-İsrail saldırganlığının sonunu getireceğimizi ilan ediyoruz:
Filistin özgür olacak, Başkenti Doğu Kudüs olacak.
İkinci İsrail planı yerle yeksan olacak.
Doğu Akdeniz’de emperyalist planlar bozguna uğrayacak.

Yaşasın Özgür Filistin!
Yaşasın Türkiye- Filistin kardeşliği!
Yaşasın Batı Asya Birliği!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler