TGB Muğla'dan Valiliğe Ziyaret

Türkiye Gençlik Birliği Muğla İl Başkanlığı, İl Başkanı Yağız Coşkun’un önderliğindeki heyet ile Muğla İl Valisi Sayın Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

TGB Muğla'dan Valiliğe Ziyaret

Türkiye Gençlik Birliği Muğla İl Başkanlığı, İl Başkanı Yağız Coşkun’un önderliğindeki heyet ile Muğla İl Valisi Sayın Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.
Ziyarette Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi süreç, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler değerlendirildi. ABD uzantısı terör örgütlerine ve Doğu Akdeniz’de verilen mücadelede ortak birlik mesajı verildi. Muğla’nın ve üniversite öğrencisinin sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldı ve vatan mücadelesinde gençliğin üzerine düşen görevler konuşuldu.
Ziyaret Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Yıldırım Gençer tarafından derlenen “Nereden Çıktı Bu Z Kuşağı” kitabının Vali Tavlı’ya takdim edilmesiyle sonlandı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Muğla İl Başkanı Yağız Coşkun ''Sayın Valimiz Orhan Tavlı ile Muğla'daki öğrenci yaşamı ve eğitim öğretim hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi öğrencilerinin sorunlarını ve nacizhane çözüm yolları noktasında önerilerimizi ilettik.

Doğu Akdeniz'de, ordumuzun dosta güven düşmana korku salan tatbikatları ile ABD ve Fransız emperyalizmine karşı Mavi Vatanımızı kararlılık ile savunduğu konusunda fikir birliğine vardık.
Türkiye Gençlik Birliği olarak tüm Türkiye'de Doğu Akdeniz rüzgarları estireceğimizin iradesini beyan ettik.

Son dönemlerde gündeme gelen "Z Kuşağı Projesi" ile Türk Gençliğini milli kimliğinden koparmak maksatlı yapılan gençlik tahlillerinin ve araştırmaların hiç bir geçerliliğinin olmadığını, Türkiye'nin en büyük Gençlik Teşkilatı olarak açık ve net bir şekilde Türk Gençliği'nin, vatanseverlik ve milli meselelere hassasiyeti noktasında hiçbir taviz vermediğini ve vermeyeceğini ilettik.

Aynı zaman da Batı merkezli projeler ile Türk Gençliğinin mayasını bozma ve yozlaştırma projelerine karşı üniversite ve liseler nezdinde büyük bir mücadele içerisinde olduğumuzu beyan ettik.
Sayın valimiz, Mavi Vatan, "Z Kuşağı Projesi", Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Muğla'nın bir çok lisesinde yaptığımız çalışmaları tebrik ettiğini ve önümüzdeki mücadele dönemimizde başarılar dilediler.

Sayın Valimize Türk Gençliğine verdiği önem, dilek ve temenniler için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler