TGB Muğla Yeni Başkanını Seçti

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonucunda TGB Muğla İl Başkanlığına oy birliğiyle İlyas Yılmaz seçildi.

TGB Muğla Yeni Başkanını Seçti

24 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonucunda TGB Muğla İl Başkanlığına oy birliğiyle İlyas Yılmaz seçildi. Muğla'da Atatürkçü ve vatansever Türk gençliğinin mücadele merkezi olan TGB, yeni dönemde İlyas Yılmaz önderliğinde tarihi başarılara imza atacak.

Türk gençliğinin vatan mücadelesi ülkemize yönelen kaos planlarını bozacak, vatansever siyasetleri iktidara taşıyacak diyen TGB Muğla İl İlyas Yılmaz:

"Atatürk gibi teşkilatlı, Mehmetçik gibi kararlı ve cesur olanların örgütü olan TGB, üniversitelerde vatanseverlik rüzgârı estirecek. Aldığımız görevleri milletimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak, ülkemize hizmet etmek için alıyoruz. 20 yaşındaki Mustafa Kemaller gibi daima mücadelenin içerisinde olacağız. Muğla'nın liselerinde ve üniversitemizde umutla, sapasağlam bir iradeyle görevlere atılacağız." dedi

İlyas Yılmaz'ın TGB Muğla İl Başkanlığı görevine oy birliğiyle seçilmesinin ardından toplantı sonucunda yapılan diğer görev değişiklikleri ise şu şekilde:

TGB Muğla İl Sekreterliği görevine oy birliğiyle Şaban Can Girgin, Türkiye Liseliler Birliği (TLB) İl Sorumluluğu görevine oy birliğiyle Kayra Çanakçı, TGB Muğla İİBF Birim Başkanlığı görevine ise oy birliğiyle Doğukan Akıncı seçildi.

Tarih:
Diğer Haberler