TGB Nevşehir Birlik Mayısı'nda bir araya geldi!

TGB Nevşehir 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi

TGB Nevşehir Birlik Mayısı'nda bir araya geldi!

TGB Nevşehir 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünde basın açıklaması yapan TGB Nevşehir İl Başkanı Furkan ÖZÇİL;


 "Emperyalizmin ülkemizde ve bölgemizde gerçekleştirdiği oyunların gölgesinde bir İşçi Bayramını yaşıyoruz. İç ve dış düşmanlarla en büyük mücadeleleri verdiğimiz şu günlerde, mücadelemizin başarıya ulaşmasını sağlayacak en büyük unsur, ekonomik bağımsızlığımızı kazanmaktır. Tüm bu koşullarda borçlanma ekonomisi ile yıllardır beli bükülen Türk Milleti için artık üretim ekonomisi eskisinden daha hayati bir sorundur. Giderek artan işsizlik, üniversite mezunu işsizlerin yaşadığı sıkıntılar ve mevcut işçilerimizin, taşeron işçilerinin özlük hakları problemi karşımızda dağ gibi yığılmış ve çözülmeyi beklemektedir. 

​ Devletimiz üretim ekonomisine geçmediği sürece, yıllarca kendi üniversitelerinde eğittiği, yetişmiş elemanlarını kullanamayacak ve işsizlik giderek artacaktır. Türk genci ve işçisinin kaderi birbirinden ayrı tutulamaz. Türk Genci her zaman işçisin yanındadır. İşçi mücadelesinde de bir adım arkasından takip etmektedir." Derken Türk Gençliğinin bu uğurda durman çalışacağınında sözünü verdi.

 

Tarih:
Diğer Haberler