TGB’NİN HDP KAPATILSIN ÇAĞRISI BALIKESİR’DE YÜKSELDİ

Türkiye Gençlik Birliği, Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda Balıkesirlileri 7 Nisan günü Ankara’da yapacağı HDP Kapatılsın Mitingine davet etti.

TGB’NİN HDP KAPATILSIN ÇAĞRISI BALIKESİR’DE YÜKSELDİ

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda HDP'ye karşı basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması yapan TGB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökmen, Balıkesir halkını 7 Nisan'da Ankara'da yapacakları HDP Kapatılsın Mitingi'ne davet etti.

“PKK KAMPLARINDA EĞİTİM GÖRÜP MİLLETVEKİLİ OLUYORLAR”

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökmen yaptığı açıklamada “Diyarbakır Annelerimiz gibi binlerce anneyi evlatlarından koparan, terörist başı Öcalan’ın heykelini dikme vaadinde bulunan, terörist cenazelerinde Türk devletini tehdit eden, Kandil’de PKK kamplarında eğitim görüp milletvekili olan HDP, Türk Milletinin gözünde tüm meşruluğunu yitirmiştir. HDP’ye gözünü kapatanlara, onu meşrulaştırmak için birbirleri ile yarışanlara karşı Türk milletinin tavrı Mehmetçiğe güven vermektedir” diyerek HDP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu vurguladı.

7 NİSAN’DA ANKARA’YA

Gökmen, Balıkesirlileri 7 Nisan’da yapılacak HDP Kapatılsın Mitingine davet etti. “Türk gençliği olarak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden görev alan gençler olarak sesleniyoruz; Milletimizin vergileri, PKK’ya mühimmat, şehirlerimize bomba, toprağın altına dinamit olarak geri dönmeyecek! Şehirlerimizde bombalar patlamayacak! Eren Bülbüllerimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğullarımız şehit edilmeyecek! Aybüke Öğretmenlerimiz öğrencilerinden koparılmayacak! Kandil’e eleman devşiren HDP binaları kapatılacak! Amerika HDP’yi kurtaramayacak! HDP’nin bir an önce kapatılmasının ne kadar mecburi olduğunu tüm Türkiye’ye ilan etmek için 7 Nisan Günü Ankara’da gerçekleştireceğimiz Mitingimizi tüm vatansever Balıkesir halkımız davetlidir” dedi.

İşte açıklamanın tamamı:

Değerli Vatansever Balıkesir Halkı,

Kıymetli Basın Emekçileri,

Güvenliğimizi Sağlayan Kahraman Polisimiz,

Türk Ordusu yıllardır mücadele ettiği ABD emperyalizminin kuklası PKK terör örgütüne karşı her geçen gün daha büyük zaferler kazanmış, PKK’ya kaçacak delik bırakmamıştır.

Mehmetçik her gün zaferden zafere koşarken, Türk Milleti Mehmetçiğin bu başarısını taçlandıracak bir irade ile HDP’ye karşı kesin tavrını belli etmektedir.

Bugün PKK böylesine köşeye sıkışmışken, onun siyasi uzantısı PKK’nın Gazi Meclisimizde bulunmasının hiçbir koşulu yoktur. Köşeye sıkışan Kandil HDP üzerinden kendisine bir nefes borusu açmaya çalışmaktadır.

Diyarbakır Annelerimiz gibi binlerce anneyi evlatlarından koparan,

Terörist başı Öcalan’ın heykelini dikme vaadinde bulunan, terörist cenazelerinde Türk       Devletini tehdit eden,  Kandil’de PKK kamplarında eğitim görüp  milletvekili olan HDP, Türk Milletinin gözünde tüm meşruluğunu yitirmiştir. HDP’ye gözünü kapatanlara, onu meşrulaştırmak için birbirleri ile yarışanlara karşı Türk Milletinin tavrı Mehmetçiğe güven vermektedir.

Türkiye Gençlik Birliği olarak HDP’nin kapatılması için başlatmış olduğumuz kampanya sürerken, HDP’nin kapatılması Türkiye’nin önünde zorunluluk olarak dururken, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Bekir Şahin’in HDP’nin kapatılması istemiyle açmış olduğu dava Türk Milletinin yüreğine su serpmiştir.

Yargının atmış olduğu hukuki adım, Mehmetçiğimizin terörle amansız mücadelesi ve Türk Milletinin kararlılığı bizlere güven vermektedir. Kandil’de başı ezilen PKK’nın siyasi uzantısının başını da Türk Yargısı ezecektir.

Tam da böylesine anlamlı bir zamanda Türkiye Gençlik Birliği olarak başlatmış olduğumuz HDP Kapatılsın Kampanyası çok daha anlamlı hale gelmiştir. Şimdi önümüzde duran en büyük görev HDP’nin kapatılması sürecinin en etkili, en kısa zamanda başarıya ulaşmasıdır.

Türk Milletinin iradesini kırmaya çalışanlara, HDP’yi kurtarmak için binbir türlü yalanlara sarılanlara, Türkiye’yi tekrardan Amerikan yörüngesine sokmaya çalışanlara karşı tüm vatanseverlerin birleşmesi tarihi bir görevdir.

Türkiye Gençlik Birliği olarak bu haklı talebi çok daha gür bir şekilde dile getirmek, HDP’nin sonunun geldiğini tüm Türkiye’ye hep birlikte duyurmak için 7 Nisan günü Ankara’da buluşuyoruz. 81 ilden binlerce vatansever ile bu tarihi süreçte tarihi bir Miting ile emperyalizmin sonunun geldiğini tüm Türkiye’ye duyuracağız.

Türk gençliği olarak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden görev alan gençler olarak sesleniyoruz;

Milletimizin vergileri, PKK’ya mühimmat, şehirlerimize bomba, toprağın altına  dinamit olarak geri dönmeyecek!

Şehirlerimizde bombalar patlamayacak!

Eren Bülbüllerimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğullarımız şehit edilmeyecek!

Aybüke Öğretmenlerimiz öğretmenlerimiz öğrencilerinden koparılmayacak!

Kandil’e eleman devşiren HDP binaları kapatılacak!

Amerika HDP’yi kurtaramayacak!

HDP’nin bir an önce kapatılmasının ne kadar mecburi olduğunu tüm Türkiye’ye ilan etmek için 7 Nisan Günü Ankara’da gerçekleştireceğimiz Mitingimizi tüm vatansever Balıkesir halkımız davetlidir.

Tüm Türkiye’ye HDP’nin terör partisi olduğunu omuz omuza beraber duyuralım.

 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler