TGB Sakarya Aybüke Öğretmen için söz verdi!

TGB Sakarya,Batman'da bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu kaybettiğimiz öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın için basın açıklaması düzenledi

TGB Sakarya Aybüke Öğretmen için söz verdi!

TGB Sakarya, Batman'da bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu kaybettiğimiz öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın için basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını TGB Sakarya İl Başkanı Erdi Turan yaptı.

Turan " Bugün Türkiye bir ateş çemberinden geçmektedir. Bu çemberin ateşini, PKK terör örgütü, FETÖ gibi terör örgütleri beslemektedir. Çemberin ipi ise, bizzat ABD'nin elindedir. Türkiye'nin TSK'nın terörle mücadele noktasındaki kararlı duruşu, emperyalizminde sinir yaylarını epeyce germekte, yine insanlıkla bağdaşmayacak türlü alçakça eylemleriyle daha da çirkinleşmektedir. İşte bu alçak eylemlerden biri, işte bu çemberin ateşi daha 22 yaşında, çiçeği burnunda müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'a değmiştir ancak sadece onu değil, tüm vatansever kuvvetleri yakmıştır. Fakat bu yanış, ABD emperyalizminin ve onun beslemesi PKK'nın kökünü kurutmaya ant içmiş kararlı Türk Milletinin mücadelesine ket değil, kat vurmuştur.

Öyle ki Kato'da oynayacak kartları tükenen terör örgütü PKK ortadadır. Aynı özveriyle devam eden şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın operasyonu, bölgede, sınırda ve sınır ötesinde teröre göz açtırmayan, ABD menşeili silahların durduramadığı Mehmetçik ve cephedeki yavrusunu bekleyen analarıyla, yüreği vatan diyerek atan büyükleri ve yine bu vatanı her alanda Mehmetçik gibi gözü pek savunan Türk Gençliği dimdik ayaktadır. Bütün bunların akabinde kararlılıkla söylüyoruz. O hain emellerinize nail olamayacaksınız. Sizin patlayan bombalarınız varsa, bizim yüreklerimiz var. Hatırlayınız ki bir Türk'ün yüreği patlarsa, altında yedi düvel ezilir...

Aybüke öğretmene söz veriyoruz. Türk Milleti, bu çemberi söndürecek güce sahiptir ve gençlik bütün sorumluluklarını eksiksiz yerine getirecektir. Türkiye Cumhuriyeti Aybüke öğretmenlerle aydınlanmış Türk toplumunu inşa edecektir. Söz veriyoruz... " dedi.

Tarih:
Diğer Haberler