Türk Milletini GÖREV’e Çağırıyoruz

TGB’ye gönül veren herkesi Görev Vakfı’nın öğrencilere burs projesine ve kurulacak Asya Çağı Üniversitesi’ne destek vermeye çağırıyoruz.

Türk Milletini GÖREV’e Çağırıyoruz

Görev Vakfı’nın başlattığı Üretim ve Büyük Atılım Kampanyasına’na bir destek de Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü olarak destek veriyoruz. Herkesi Görev Vakfı’nın başlattığı öğrencilere destek için başlatılan burs projesine ve kurulacak Asya Çağı Üniversitesi’ne destek olmaya çağırıyoruz.

ASYA ÇAĞININ ÖNCÜLERİ BU ÜNİVERSİTEDE YETİŞECEK

Asya Çağı Üniversitesi, Türkiye ve Asya ülkeleri arasında bir köprü kurarak Asya çağının öncü kadrolarının yetiştirilmesine  olanak sağlayacak ve Asya çağının yolunu açacak çalışmalara imza atacak. Asya Çağı Üniversitesi öğrencileri Türkiye, Rusya, Çin, İran, Suriye, Irak, Azerbaycan ve KKTC’de yükselen Asya uygarlığının taşlarını döşeyecek. Üniversite öğrencileri, dünya ekonomisinin büyümesindeki paylarının toplamı yüzde 70’e yaklaşan ülkelerin üretim merkezlerinde görev alacak, çalışacak ve ülkelerin yükselişine önderlik edecek. Bu hedefleriyle üniversite daha kurulma aşamasında gençlerin ve bilim insanlarının dikkatini çekiyor. 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN BİR TUĞLA DA SEN KOY

Burs kampanyasına dair hedeflerini açıklayan Görev Vakfı, öğrencilerle sadece bir maddi ilişki değil manevi de bir ilişki ortaya koyacak. Burs verilen öğrencilerin önüne yeni ufuklar ve hedefler koyarak burs kampanyasını gerçekleştireceklerini söylediler.


Görev Vakfı’nın bu atılımlarının sonuna kadar arkasında olduklarını belirten TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Türkiye’nin geleceğine yön vermek için Görev Vakfı’nı büyütme çağrısı yaptı. Görev Vakfı’nın Asya Çağı Üniversitesi’ne ve ihtiyaç sahibi gençlere burs projelerine dikkat çeken Çınar şunları söyledi:


“FİKRİ HÜR İRFANI HÜR GENÇLER ASYA ÇAĞI ÜNİVERSİTESİ’NDE YETİŞECEK”

Görev Vakfı, dünyada eşi benzeri olmayan Anadolu'nun verme kültürünün bugünkü taşıyıcısı. Gücünü milletinden aldığı için önüne koyduğu her işi başarıyla tamamlıyor. Merakla, ilgiyle, heyecanla Görev Vakfının projelerini takip ediyoruz. Asya Çağı Üniversitesi, ihtiyaç sahibi gençlere burs verilmesi ve huzurevi yapımı bu projelerden birkaçı. 

Asya Çağı Üniversitesi, Türkiye’nin en nitelikli vakıf üniversitesi olma iddiasında. İnanıyoruz ki yarınları yönetecek gençleri yetiştiren üniversite olacak. Burada okuyan gençler Atatürk’ün dediği gibi ‘’Fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür’’ anlayışıyla yetişecek. Bilimin yol göstericiliğinden sapmayacak, sanatla ve sporla ilgilenecek. Yetiştirdiği öğrencilerle ve akademik kadrosuyla bilime sunacağı katkılardan şüphemiz yok.

“GÖREV VAKFI BUGÜNE DEĞİL YARINA YATIRIM YAPIYOR”

Görev Vakfı bugüne değil yarına yatırım yapıyor. Sadece bugünleri değil yarınları güzelleştirmek istiyor. O yüzden gençliğe yönelik çok önemli projeler geliştiriyor. Türk milletinin karşılıksız verme anlayışıyla yaratılan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı öğrencinin eğitimine sağlıklı koşullarda devam etmesini sağlayacak. Görev Vakfı’ndan burs alan gençler Atatürk’ün izinde üreten ve çağdaş Türkiye’yi kuran gençler olacak. Bu bilinçle öğrenimine devam eden binlerce genç, okullarından mezun olduktan sonra Üreten Türkiye’nin lokomotifi olacak.

“GÖREV VAKFINI BÜYÜTELİM, GELECEĞE YÖN VERELİM”

Türkiye’nin önündeki zorlukları dayanışmayla ve üreterek aşabiliriz. Görev Vakfı bu dayanışma ruhuyla zorlukları aşacak atılımları cesaretle gerçekleştiriyor. Görev Vakfı üretiyor. Türkiye Gençlik Birliği olarak Görev Vakfı’nın bu atılımlarını tüm gücümüzle destekliyoruz. Milletimize Görev Vakfı’na üye olma ve görev alma çağrısında bulunuyoruz. Gelin, Görev Vakfı’nı büyütelim, Türkiye’nin geleceğine yön verelim!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler